Contact

CIRCO Demo Bouw

donderdag 29 september Vanuit het netwerk Innovatie

In Noord-Nederland zetten we volop in op de circulaire economie. Eén van de belangrijkste sectoren in deze regio is de bouw. Hier liggen tevens veel kansen voor verduurzaming en circulariteit. Daarom organiseert Noord-Nederland verdient Circulair voor bedrijven in Noord-Nederland een CIRCO Track Bouw: Het ontwikkelen van Noord-Nederlandse Circulaire Bouwproducten. De demo hiervan vindt plaats op donderdag 29 september. De focus ligt op het regionaal werken aan circulaire (bouw)producten. Het gaat hier over de gehele keten; van telers, architecten en prefab bouwers tot aan installatiebedrijven, aannemers en woningcorporaties. Iedereen is welkom!

Bent u geïnteresseerd in circulariteit, wilt u nieuwe kennis opdoen en uw circulaire netwerk verrijken? En bent u benieuwd wat voor kansen circulair ondernemen u kan bieden? Dan kan de CIRCO-methode u hierbij helpen! Kom kennismaken met de CIRCO-methode tijdens de (gratis) Demo. Bent u overtuigd? Dan kunt u verder met de 3-daagse CIRCO Track Bouw.

Voor een circulair product zijn (keten)samenwerkingen essentieel. Nodig uw partners en leveranciers dus ook uit voor de demo!

Aanmelden voor de demo doet u hier.

Flyer CIRCO Demo Bouw

Meer evenementen Evenementenoverzicht
UAE
Gulf Business Dialogue 2022

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Gulf Business Dialogue op 30 september 2022 (12:00 - 17:30 uur).

 

vrijdag 30 september Vanuit het netwerk
Futures by Design
Live (online) sessies over Futures by Design

Op dinsdag 4 oktober vinden er verschillende online sessies plaats over Futures by Design.

 

dinsdag 04 oktober Vanuit het netwerk