Contact

Business meets University (Groningen)

vrijdag 14 december Vanuit het netwerk

Op vrijdag 14 december wordt de bijeenkomst ‘Business meets University’ georganiseerd. Deze bijeenkomst is van 14.00u tot 18.30u en vindt plaats op de faculteit Economie&Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

Uitnodiging
Heeft u als ondernemer, bedrijf of organisatie een vraagstuk? Wilt u bijvoorbeeld een product vernieuwen, een andere doelgroep benaderen, of beter gebruik maken van (social) media? Of wilt u zich laten inspireren door de volgende generatie professionals?

Kennis delen
De wereld wordt steeds complexer en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Zonder innovatie kan een bedrijf moeilijk overleven. De toekomst doet een beroep op uw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om externe verbinding, juist voor het MKB. Tijdens dit evenement maakt u actief kennis met relevante expertise van wetenschappers over innoveren en transformeren.

Workshops volgen
Meld u aan voor het evenement en geef aan welke workshops u wilt volgen op www.rug.nl/feb/mkb.

Nieuwe inzichten voor uw vraag
U kunt u er ook voor kiezen vooraf een vraagstuk in te dienen, waar onze studenten samen met u mee aan de slag gaan. Met de laatste kennis en een frisse blik geven zij u nieuwe inzichten; inzichten die kunnen leiden tot innovatie. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Het vraagstuk kan tot 1 november ingediend worden via www.rug.nl/feb/mkb.

Informatie
Business Meets University: Innovatie & Transformatie
Datum: Vrijdag 14 december 2018
Tijdstip: 14.00 – 18.30 uur
Locatie: Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Kapteynborg Zernike Campus

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk