Contact

Boost je bedrijf met creativiteit (Wommels)

woensdag 26 februari Vanuit het netwerk
Boost je bedrijf met creativiteit. (her)ontdek je creativiteit en kom tot flexibiliteit en innovatie in je bedrijf.

We leven en ondernemen in een snelle, veranderende wereld die schreeuwt om creativiteit. Als ondernemer sta je voor de uitdaging om in te spelen op veranderingen en wil je toewerken naar een toekomstbestendig (innovatief) bedrijf. Volgens Symen Sjoerd de Vries van Verbuildinglab moeten we af van ons patroon denken en onze creativiteit (her)ontdekken om te komen tot flexibiliteit en innovatie in je bedrijf.

Symen Sjoerd neemt ons mee op reis naar nieuwe plekken in ons brein die we kunnen inzetten om de uitdagingen van nu de baas te worden. Tijdens een interactief verhaal laat hij je eigen creativiteit floreren. Hij spiegelt en stippelt een creatief, gestructureerd routeplan uit die toewerkt naar innovatieve oplossingen. Nieuwsgierig? Registreer je hier.

Programma

19:30 uur Inloop

20:00 uur Inleidend programma met Auke Bruinsma van Bruinsma Bouw verhuur – participaties

20:30 uur Boost je bedrijf met creativiteit door Symen Sjoerd de Vries van Verbuildinglab

21:30 uur Netwerken met hapje & drankje

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk