Contact

Biofach 2019 (Neurenburg, DU)

woensdag 13 februari Vanuit het netwerk

Biologisch is meer dan een label of een certificaat: het staat voor kwaliteit en overtuiging – voor een verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen. Biofach in het Exhibition Centre in Neurenberg is de plek waar mensen hun interesse in biologisch voedsel delen, waar ze elkaar leren kennen en van gedachten wisselen. Het is een goede gelegenheid voor bezoekende professionals om de biologische producten van de biologische markt te ontdekken en geïnspireerd te raken door de laatste trends in de sector.

Van 13 tot en met 16 februari 2019 wordt, voor het 30e jaar op rij, in Neurenberg (Duitsland) de Biofach georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de website van het evenement.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: IE-strategie voor mkb (Groningen)

Op donderdag 9 mei kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

donderdag 09 mei Vanuit het netwerk
Innovatiedag 2019: Dág, onkruid! (Valthermond)

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert InnovatieVeenkoloniën, in samenwerking met IRS, Avebe, Suiker Unie, Wageningen University & Research en Sensus, alweer haar derde Innovatiedag, met het thema: Dág, onkruid!

 

dinsdag 28 mei Vanuit het netwerk