Contact

Biofach 2019 (Neurenburg, DU)

woensdag 13 februari Vanuit het netwerk

Biologisch is meer dan een label of een certificaat: het staat voor kwaliteit en overtuiging – voor een verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen. Biofach in het Exhibition Centre in Neurenberg is de plek waar mensen hun interesse in biologisch voedsel delen, waar ze elkaar leren kennen en van gedachten wisselen. Het is een goede gelegenheid voor bezoekende professionals om de biologische producten van de biologische markt te ontdekken en ge├»nspireerd te raken door de laatste trends in de sector.

Van 13 tot en met 16 februari 2019 wordt, voor het 30e jaar op rij, in Neurenberg (Duitsland) de Biofach georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de website van het evenement.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Leeuwarden)

Deze workshop wordt georganiseerd door de RVO.
Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Tijdens deze workshop op maandag 9 september leert u wat IE is, in welke fasen van uw innovatieproces u IE gebruikt en hoe u met IE tijd en geld kunt besparen.

 

maandag 09 september Vanuit het netwerk
Workshop: ‘Slim omgaan met kennis bij samenwerken’ (Assen)

Deze workshop wordt georganiseerd door de RVO.
Op donderdag 19 september wordt de workshop 'Slim omgaan met kennis bij samenwerken' georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst leert u o.a. dat een goede voorbereiding samenwerken makkelijker maakt bij innovatieve trajecten.

 

donderdag 19 september Vanuit het netwerk