Contact

Bijeenkomst: Werkgeverschap, werk met liefde!

maandag 16 mei Vanuit het netwerk

Voor alle ondernemers en betrokkenen uit de gastvrijheidssector uit Friesland, Groningen en Drenthe is er op 16 mei een inspirerende bijeenkomst over het thema ‘werkgeverschap’.

Marijke Roskam, bekend als dagvoorzitter van diverse landelijke- en regionale congressen, zal in gesprek met studenten/werknemers, ondernemers en Mart de Kruif goed werkgeverschap bespreekbaar maken. Er worden diverse inspiratiesessies aangeboden, ontwikkeld door ondernemers en onderwijs!

Tijdens de afsluitende netwerkborrel kunt u met uw collega’s uit Friesland, Groningen en Drenthe verder met elkaar van gedachten wisselen over dit onderwerp!

Informatie
Datum: Maandag 16 mei
Locatie: Noorderpoort School voor gastvrijheid en Toerisme, Euroborg Groningen
Start: Inloop vanaf 13.30 uur
Netwerkborrel: vanaf 17.00 uur.

Heeft u vragen of wilt u zich alvast aanmelden dan kan dat via Marjan Soepboer (Toerisme Alliantie Friesland): marjansoepboer@ynbusiness.nl.

Kijk op de site van de TAF voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Biobased: Intentie wordt werkelijkheid

Op dinsdag 31 mei (14:30 - 16:30 uur) vindt een bijeenkomst plaats over circulair bouwen in Friesland. Deze inspirerende middag vindt plaats in dbieb in Leeuwarden.

 

dinsdag 31 mei Vanuit het netwerk
CircoTrack Food

Ben jij een ondernemer in de voedselverwerkende industrie? Dan is de CIRCO Track wellicht iets voor jou! Circulair ondernemen biedt bedrijven kansen en de mogelijkheid om zorgvuldiger met grondstoffen en materialen om te gaan.

 

donderdag 02 juni Vanuit het netwerk