Contact

Bijeenkomst van Energy Venture Lab in de Kanselarij

donderdag 17 mei Ynbusiness

 

Ben jij de energiepionier van morgen?  Of ken je iemand die vol energie ideeën zit? Meld je dan aan voor de nieuwe ronde van Energy Venture Lab! Bezoek onze bijeenkomst op donderdag 17 mei om 15:30 – 17:00 in de Kanselarij in Leeuwarden.

Klik hier voor meer informatie 


Het programma:

Wij bieden een compleet, specialistisch trainings- en bedrijfsversnellerprogramma aan ondernemende mensen met vernieuwende, energie-gerelateerde ideeën en ambities. Gratis. Gefinancierd door overheid en bedrijfspartners. Omdat we je nodig hebben.

Inschrijving sluit op 25 mei 2018. Wat moet je doen:
Je brengt ambitie, je tijd en toewijding mee. Een – academisch – jaar lang, op vrijdag. De voertaal is Engels. Meer weten? Bezoek onze bijeenkomsten:

De eerstvolgende bijeenkomst is in het gebouw waar ook Ynbusiness gevestigd is, De Kanselarij aan de Turfmarkt 11 in Leeuwarden. Tijd: 15:30u tot 17:00u

Graag tot dan!

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium ‘Op weg naar de meest duurzame zuivelketen’

Op donderdag 7 juni van 12.30-16.30 vindt het symposium 'Op weg naar de meest duurzame zuivelketen' plaats op de Dairy Campus te Leeuwarden. 

 

donderdag 07 juni Vanuit het netwerk
Agri Food Innovation Event

U kunt zich nu inschrijven voor de Healthy Nutrition Conference 2018 en andere AgriFood conferenties. Op 27 en 28 juni 2018 zullen er 4 verschillende conferenties gehouden worden en een expo!

 

woensdag 27 juni Vanuit het netwerk