Contact

Bijeenkomst van Energy Venture Lab in de Kanselarij

donderdag 17 mei Ynbusiness

 

Ben jij de energiepionier van morgen?  Of ken je iemand die vol energie ideeën zit? Meld je dan aan voor de nieuwe ronde van Energy Venture Lab! Bezoek onze bijeenkomst op donderdag 17 mei om 15:30 – 17:00 in de Kanselarij in Leeuwarden.

Klik hier voor meer informatie 


Het programma:

Wij bieden een compleet, specialistisch trainings- en bedrijfsversnellerprogramma aan ondernemende mensen met vernieuwende, energie-gerelateerde ideeën en ambities. Gratis. Gefinancierd door overheid en bedrijfspartners. Omdat we je nodig hebben.

Inschrijving sluit op 25 mei 2018. Wat moet je doen:
Je brengt ambitie, je tijd en toewijding mee. Een – academisch – jaar lang, op vrijdag. De voertaal is Engels. Meer weten? Bezoek onze bijeenkomsten:

De eerstvolgende bijeenkomst is in het gebouw waar ook Ynbusiness gevestigd is, De Kanselarij aan de Turfmarkt 11 in Leeuwarden. Tijd: 15:30u tot 17:00u

Graag tot dan!

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium: Duurzame, Milde Processing (Leeuwarden)

Van Hall Larenstein nodigt u uit op woensdag 17 oktober 2018, van 10:00 - 16:30 uur, voor het symposium 'Milde & duurzame zuivel processing' ter gelegenheid van de opening van het Food Application Centre for Technology, het FACT. Tijdens dit symposium staat de vraag centraal of en hoe de zuivelindustrie op een milde wijze (uitleg ‘milde wijze’) duurzaam verkregen producten kan produceren die voldoen aan de steeds sterker wordende consumentenwens van “natuurlijk, vol van smaak, gezond en veilig”.

 

woensdag 17 oktober Vanuit het netwerk
Seminar: Goede start met de belastingdienst (Leeuwarden)

Op donderdag 18 oktober wordt de seminar 'goede start met de belastingdienst' georganiseerd. Vanaf 19.00u wordt u geïnformeerd over bijvoorbeeld inkomstenbelasting, btw en aangifte doen.

 

donderdag 18 oktober Vanuit het netwerk