Contact

Bijeenkomst van Energy Venture Lab in de Kanselarij

donderdag 17 mei Ynbusiness

 

Ben jij de energiepionier van morgen?  Of ken je iemand die vol energie ideeën zit? Meld je dan aan voor de nieuwe ronde van Energy Venture Lab! Bezoek onze bijeenkomst op donderdag 17 mei om 15:30 – 17:00 in de Kanselarij in Leeuwarden.

Klik hier voor meer informatie 


Het programma:

Wij bieden een compleet, specialistisch trainings- en bedrijfsversnellerprogramma aan ondernemende mensen met vernieuwende, energie-gerelateerde ideeën en ambities. Gratis. Gefinancierd door overheid en bedrijfspartners. Omdat we je nodig hebben.

Inschrijving sluit op 25 mei 2018. Wat moet je doen:
Je brengt ambitie, je tijd en toewijding mee. Een – academisch – jaar lang, op vrijdag. De voertaal is Engels. Meer weten? Bezoek onze bijeenkomsten:

De eerstvolgende bijeenkomst is in het gebouw waar ook Ynbusiness gevestigd is, De Kanselarij aan de Turfmarkt 11 in Leeuwarden. Tijd: 15:30u tot 17:00u

Graag tot dan!

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
BeStart voortgangspresentatie deelnemers

BeStart is een Nederlandse accelerator voor circulaire startups. Op 3 september van 15.00u tot 17.00u presenteren 8 teams hun voortgang bij Omrin (Hidalgoweg 5, Leeuwarden). Help jij deze startups graag verder met je netwerk? Meld je dan snel aan.

 

maandag 03 september Vanuit het netwerk
Bijeenkomst: Friesland onderneemt (Oldeberkoop)

Op dinsdagavond 11 september vanaf 19.00u wordt de bijeenkomst ‘Friesland onderneemt, laat je inspireren!’ georganiseerd. Hier worden verschillende workshops over subsidies en kennis gegeven en er is een informatieplein met volop netwerkmogelijkheden.

 

dinsdag 11 september Vanuit het netwerk