Contact

Bijeenkomst: MKB Ondernemersavond (Groningen)

dinsdag 17 maart Vanuit het netwerk

Digital Bites – Noorden digitaal aan de TOP
Datum: 17 maart 2020
Locatie: Congrescentrum Hanze Plaza

Gemeente Groningen, MKB-Nederland Noord, Werk in Zicht en gemeente Assen hebben de handen ineen geslagen om u als ondernemer kosteloos te informeren over zaken die u raken.

Digitalisering biedt verschillende kansen voor zowel grote als ook kleine ondernemers. Denk hierbij aan het automatiseren van je bedrijfsprocessen of het optimaliseren van je marketingtools door de analyse van data. Toch zijn veel ondernemers terughoudend om de kansen, zowel economisch als ook maatschappelijk, te benutten. Want hoe maak je de vertaalslag van nieuwe technologieën naar vooral praktische toepassingen voor je bedrijf?

We laten je deze avond kennismaken met verschillende bevlogen ondernemers en instellingen die elk op hun eigen manier digitalisering hebben omarmd. Zo staan we oa. stil bij de mogelijkheden van Augmented Reality, hoor je hoe belangrijk goede digitale beveiliging is (Cyber Security) en gaan we in op Tech Savvy; technologische veranderingen, duurzame inzetbaarheid en digitale geletterdheid.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk