Contact

Bijeenkomst merkpositionering Friesland

maandag 20 maart Vanuit het netwerk

Friesland als merk!

Friesland heeft een bijzonder karakter en enorme potentie. Maar wat is nu precies… de kracht van Friesland? Wat maakt ons bijzonder?

Het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden in Friesland willen graag het imago van Friesland versterken, binnen en buiten de provincie.

Daarom werken we aan één verhaal dat het DNA van Friesland vat. Zodat iedereen, of je nu een organisatie of inwoner bent, met trots het Friese DNA kan uitdragen. Zo kunnen we iedereen laten zien wat Friesland bijzonder maakt.

Kom jij ons helpen?

Daarvoor hebben we jouw hulp nodig als trotse Fries! Op maandag 20 maart organiseren Lianne Lugies en Carlijn Leenders een sessie over de regio branding van Friesland. Daarom willen we graag met jou in gesprek gaan over het dna van Friesland.

De bijeenkomst wordt omlijst door een drankje en een lekkernij.

Wat, waar en hoe?

Wanneer: maandag 20 maart

Tijd: 19:00 tot 21:00

Locatie: Kanselarij, Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden

Aanmelden: info@ipf.frl

Deze bijeenkomst wordt geïnitieerd door Provincie Fryslân & Innovatiepact Fryslân

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

 

donderdag 06 april Vanuit het netwerk
Webinar Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? Leer in 1 uur de veelvoorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 13 april Vanuit het netwerk