Contact

Bijeenkomst Klimaatverandering

dinsdag 16 januari

De Voedselwerkplaats SWF en het Netwerk Natuurinclusieve Landbouw organiseren dinsdagavond 16 januari een bijeenkomst ‘Klimaatverandering en de effecten voor de Friese landbouw’. Jos Schouwenaars van het Wetterskip zal ingaan op de verwachte klimatologische ontwikkelingen en de effecten hiervan op het weer in Friesland en op de mogelijkheden voor de Friese landbouw. Tijdens de avond zal er gelegenheid zijn voor vragen en dialoog over hoe de politiek, het Wetterskip en boeren en tuinders kunnen ingaan op deze ontwikkelingen. Ook voor overige geïnteresseerden. Onze sectorspecialist op het gebied van AgriFood Saskia van Gend zal namens Ynbusiness aanwezig zijn. De avond is van 20.00 – 21.30 uur in het kantoor van Netwerk Duurzame Dorpen, Buorren 28 te Raerd. De toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden via info@netwerkduurzamedorpen.nl

 

Kijk voor meer informatie op

www.netwerkduurzamedorpen.nl

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Holland Paviljoen op Internationale Grüne Woche 2018

Van vrijdag 19 januari 2018 tot zondag 28 januari 2018 vindt in Berlijn het Internationale Grüne Woche plaats. Wilt u ook uw diensten en producten presenteren op 's wereld grootste consumentenbeurs op het gebied van landbouw, tuinbouw en levensmiddelen? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen.

 

vrijdag 19 januari
International Trade Day in Leeuwarden!

Met trots nodigen wij u uit deel te nemen aan de eerste jaarlijkse International Trade Day op maandag 23 april 2018! Hét internationale B2B matchmaking evenement en congres tijdens de World Trade Centers Association (WTCA) General Assembly (GA) in Leeuwarden!

 

maandag 23 april