Contact

Bijeenkomst Europese programma’s voor duurzame oplossingen

dinsdag 14 februari Vanuit het netwerk Financiering

Wilt u meer weten over de financieringskansen voor duurzame projecten voor bijvoorbeeld klimaat, energie, natuur en mobiliteit? Laat u inspireren en informeren tijdens de informatiebijeenkomst Europese programma’s voor duurzame oplossingen.

DRIFT-directeur Derk Loorbach opent het event als hoofdspreker. DRIFT staat voor Dutch Research Institute For Transitions, een toonaangevend onderzoeksinstituut over en voor duurzaamheidstransities in Rotterdam. Daarna maakt u kennis met projecten uit de 4 programma’s, die meewerken aan bovengenoemde opgaven. De projectuitvoerders gaan hierover in gesprek met elkaar én met de zaal.

Na de (netwerk-)lunch zijn er 2 rondes met sessies die gelijktijdig plaatsvinden. In die sessies vertellen de programma’s in kleinere groepen welke kansen die zij bieden. Dit is interessant voor wie zich ook bezighoudt met bovengenoemde (en andere) inhoudelijke thema’s en transitie-opgaven. Op deze pagina leest u meer over de sessies. Wanneer u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst geeft u ook op welke sessie u wilt volgen. Deelname is gratis.

We sluiten af met een borrel. Daar kunt u verder praten over uw projectideeën en netwerken.

Locatie
Polar in Media Plaza (Jaarbeurs)
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Programma
09:00 – 10:00 uur > Binnenkomst en koffie/thee
10:00 – 11:00 uur > Opening en keynote speech ‘Transities’ door Derk Loorbach (hoogleraar en directeur DRIFT)
11:00 – 12:00 uur > Hoe dragen projecten in de programma’s Interreg, Horizon Europe, CEF en LIFE bij aan deze transities?
12:00 – 13:15 uur > Netwerklunch
13:30 – 14:20 uur > 1e ronde sessies
14:30 – 15:20 uur > 2e ronde sessies
15:30 – 16:30 uur > Netwerkborrel

Meer informatie over het evenement en het aanmelden, is te vinden via deze link naar de site van RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

 

donderdag 06 april Vanuit het netwerk
Webinar Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? Leer in 1 uur de veelvoorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 13 april Vanuit het netwerk