Contact

Bijeenkomst: Circulair Café

dinsdag 12 oktober Vanuit het netwerk Bedrijfsvoering

U bent van harte uitgenodigd voor het Circulair Café op 12 oktober 2021 dat in het teken staat van Circulair Ondernemen met Jacco Vonhof en Friso Douwstra. De organisatie van het Circulair Café ligt in handen van Vereniging Circulair Friesland, VNO-NCW en MKB Nederland, Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie (NICE) en ROC Friese Poort.

Circulair ondernemen biedt volop kansen voor het MKB. Met nieuwe businessmodellen en circulair ontworpen producten ontstaan ook nieuwe verdienmodellen. Maar wat is circulair ondernemen? Hoe gaat u er mee aan de slag en waarom? Daarom deze speciale editie van het Circulair Café, specifiek bedoeld voor MKB-ondernemers, van Vereniging Circulair Friesland in samenwerking met VNO-NCW/MKB Nederland, NICE en ROC Friese Poort. U bent te gast in één van de duurzame schoolgebouwen van ROC Friese Poort op het Leerpark in Drachten, een centrale locatie in Noord-Nederland.

Laat u inspireren door Jacco Vonhof, landelijk voorzitter MKB Nederland, over de noodzaak en de kansen voor circulair ondernemen. Friso Douwstra licht het nieuwe circulaire inkoopbeleid van de Friese overheden toe. Vervolgens wordt er met andere Noordelijke ondernemers circulair ondernemen concreet gemaakt voor uw organisatie. Uiteraard is er voldoende ruimte om te netwerken tijdens de afsluitende borrel en kennis met elkaar uit te wisselen.

Programma

15.00 uur: Inloop
15.30 uur: Welkom namens de gastheer locatiedirecteur Folkert Sonsma, ROC Friese Poort Drachten en Evert Jan van Nijen, directeur Circulair Friesland
15.40 uur: Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland over Kansen van Circulair Ondernemen
16.00 uur: Friso Douwstra over Fryslân koopt Circulair
16.10 uur: Werksessie met andere ondernemers: ‘Wat zijn de kansen voor uw bedrijf?’
16.50 uur: Terugblik en afsluiting
17.00 uur: Borrel

Informatie

Datum: dinsdag 12 oktober 2021
Start programma: 15.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur
Einde van het programma: Borrel vanaf 17.15 uur
Aanmelden: Via deze link
Locatie: ROC Friese Poort Drachten, Splitting 21-23, Drachten (gebouw C).

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk