Contact

AFGELAST: BCDN Perspectief van Fryslân (Leeuwarden)

dinsdag 24 maart Vanuit het netwerk

 

Op 24 en 25 maart vinden de Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaats. Net als voorgaande jaren is er het plein ‘Perspectief van Fryslân’, een initiatief van Ynbusiness, Provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden en gemeente Heerenveen.

Verrijk je ondernemerschap

24 maart: Strategische sessies

Schuif aan bij de strategische sessie op Perspectief van Fryslân en ga in gesprek met ondernemers en politiek over 3 verschillende thema’s. Sander de Rouwe schuift aan op het onderwerp Talent en sociaal ondernemerschap. Kom in gesprek met Hans Broekhuizen en partners van Circulair Friesland over Circulair ondernemen of ga de dialoog aan met Friso Douwstra over marketing en zichtbaarheid.

24 maart: OndernemerQuiz en borrel

25 maart: MarketingChallenge

Tijdens de BCDN willen we het succes van bundeling van kennis ‘live’ aantonen.” Als proef worden onder professionele leiding 3 ondernemers en 12 studenten aan elkaar gekoppeld. Zij moeten gezamenlijk in een snelkookpan van 3 uur een plan op zetten om de marketinguitdaging van de ondernemers het hoofd te bieden. U kunt dit proces van dichtbij meemaken op Perspectief van Fryslân.

25 maart: OndernemerQuiz

24 en 25 maart: Subsidiespreekuren

Net als afgelopen jaren organiseren we, in samenwerking met SNN, ook dit jaar weer subsidiespreekuren. Hier vind u meer informatie.

24 en 25 maart: Circulair Friesland

Bent u al gestart met circulair ondernemen en loopt u ergens tegen aan? Of wilt u beginnen maar zoekt u houvast hoe dit aan te pakken? Circulair Friesland is beide dagen aanwezig om u verder te helpen.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk