Contact

Bancaire financiering 9 oktober 2017

maandag 09 oktober Financiering

Maandag 9 oktober van 18:30 tot 22:00 organiseert de KvK in Groningen voor MKB’ers een bijeenkomst met als onderwerp bancaire financiering.

Omschrijving:

Als uw bedrijf financiering nodig heeft om (groei)plannen te realiseren, denkt u als eerste aan een bank. Hoewel er nogal wat veranderingen zijn gekomen in bedrijfsfinancieringen, is dit nog steeds de meest gangbare route.

Maar er zijn ook aanvullende alternatieven als het om bedrijfsfinanciering gaat. Wat wordt er precies bedoeld als het gaat over complementaire of alternatieve financiering en over gestapelde financiering. Wat houdt dit precies in? Wanneer kunt u terecht voor financiering door de bank. Hoe kan een bank u helpen met complementaire financiering en wat verwachten zij dan van de ondernemer?

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer inzicht in het nieuwe financieringslandschap, hoe de bank daar instaat en de rol van de bank als financieel regisseur. U krijgt praktische tips om uw financiering goed voor te bereiden.

Waarmee gaat u naar huis:
  • Meer inzicht hoe een bank tegen een financieringsaanvraag kijkt.
  • Antwoord op vragen waar u allemaal aan moet voldoen om een financiering bij een bank te krijgen.
  • Kennis over de mogelijkheden van stapelfinanciering.

 

Deze bijeenkomst is vooral interessant voor mkb’ers en zzp’ers die:

  • Zich oriënteren op financieringsmogelijkheden.
  • Informatie zoeken over alternatieve financieringsvormen en stapelfinanciering.
  • Hun netwerk met financiers willen uitbreiden

 

Meer informatie en opgeven via.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk