Contact

AVG & digitaal veilig ondernemen

maandag 17 juni Vanuit het netwerk

Voldoet uw organisatie aan de Wetgeving AVG? Is uw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen zoals ransomware aanvallen?

– In de week van 17 t/m 21 juni komen studenten gedurende een hele dag bij u langs. De studenten hebben een toolkit ontwikkeld en geven uw bedrijf een Quick Start AVG.

– Bovendien doen studenten (passief) onderzoek naar de meest voorkomende digitale kwetsbaarheden in uw bedrijf en presenteren de verbetervoorstellen.

– Voor deze Quick Start vragen wij een bijdrage van 100 euro. Dit is inclusief een afsluitende inspirerende bijeenkomst voor studenten en deelnemende organisaties.

Aanmelden kan t/m 7 juni! Mail: aanmelden@ikbendigitaalveilig.nl

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk