Contact

AVG & digitaal veilig ondernemen

maandag 17 juni Vanuit het netwerk

Voldoet uw organisatie aan de Wetgeving AVG? Is uw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen zoals ransomware aanvallen?

– In de week van 17 t/m 21 juni komen studenten gedurende een hele dag bij u langs. De studenten hebben een toolkit ontwikkeld en geven uw bedrijf een Quick Start AVG.

– Bovendien doen studenten (passief) onderzoek naar de meest voorkomende digitale kwetsbaarheden in uw bedrijf en presenteren de verbetervoorstellen.

– Voor deze Quick Start vragen wij een bijdrage van 100 euro. Dit is inclusief een afsluitende inspirerende bijeenkomst voor studenten en deelnemende organisaties.

Aanmelden kan t/m 7 juni! Mail: aanmelden@ikbendigitaalveilig.nl

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op 20 juni in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

donderdag 20 juni Vanuit het netwerk
Evenement: Dutch-E: “Ondernemen in een snel veranderde online wereld” (Heerenveen)

Ondernemer, internationaal topspreker en TV host Igor Beuker komt voor het eerst naar Friesland, een unieke kans om hem te horen spreken en te ontmoeten!

Relaties van Ynbusiness hebben gratis toegang.

 

donderdag 20 juni Vanuit het netwerk