Contact

Digitaal: Academy Arbeidsrecht | bijzondere bedingen in de arbeidsovereenkomst (Drachten)

donderdag 18 november Vanuit het netwerk

LET OP: In verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt de academy aanstaande donderdag niet meer fysiek op kantoor gehouden, maar zal deze geheel online plaatsvinden.

Yspeert advocaten nodigt u van harte uit voor de academy: “Bijzondere bedingen in de arbeidsovereenkomst” op donderdag 18 november 2021. Deze bijeenkomst vindt online plaats.

In een arbeidsovereenkomst worden naast de standaardafspraken over de functie en het loon van de werknemer doorgaans verschillende ‘bijzondere bedingen’ opgenomen, zoals:

  • Het concurrentiebeding;
  • Het relatiebeding;
  • Het anti-ronselbeding;
  • Het proeftijdbeding;
  • Het eenzijdig wijzigingsbeding.

Regelmatig verschillen werkgever en werknemer van mening over de uitleg en reikwijdte van deze bedingen. In de praktijk wordt bijvoorbeeld regelmatig geprocedeerd of werkgever zijn ex-werknemer aan het overeengekomen relatie- of concurrentiebeding mag houden. Aan de hand van recente rechtspraak en voorbeelden uit de praktijk wordt stilgestaan bij de verschillende vereisten voor de geldigheid van de bedingen, de wijze van formulering en de vraag hoe deze bedingen (in rechte) succesvol kunnen worden gehandhaafd. De academy heeft een hoog praktisch gehalte en bevat veel tips waarmee u als ondernemer in de dagelijkse praktijk uw voordeel kunt doen. Uiteraard is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Spreker(s)
De academy wordt, in verband met de nieuwe maatregelen, online gegeven door Tom Nicolai en Marjolein Moorman, beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Programma
15.30 uur: Start academy
16.30uur: Gelegenheid tot napraten

Datum en locatie
De academy wordt op donderdag 18 november 2021 om 15.30u online via Zoom gegeven.

Aanmelden
Aanmelden voor deze academy kan door een e-mail te sturen naar academy@yspeert.nl o.v.v. Academy Arbeidsrecht. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Mogen wij u verwelkomen? Graag tot donderdag 18 november.

Deze academy wordt exclusief georganiseerd voor directie- en managementleden en managers- en medewerkers P&O/HRM.

Uitnodiging academy arbeidsrecht 18-11 (opent in pdf)

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk