Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business
Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda
In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

9 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
januari 2022
SIH Noord
Introductiebijeenkomst: Masterclass Proces Control | Digital Twinning

Wilt u alles leren over Digital Twinning. En hoe u dit snel en efficiënt toepast op je eigen productiesituatie? Op 20 februari 2022 wordt gestart met de Masterclass Proces Control | Digital Twinning.

 

donderdag 20 januari Vanuit het netwerk
Water alliance
Waterlink 2022

WaterLink2022 is hét netwerkevenement voor de Nederlandse watertechnologiesector waar inspiratie, informatie en verbinding centraal staan.

 

woensdag 26 januari Vanuit het netwerk
SIH Noord
Introductieworkshop: Maak van je fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kunt u ermee en hoe begint u eraan? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie.

 

vrijdag 28 januari Vanuit het netwerk
februari 2022
Circulair Café (online)

Op woensdag 2 februari 2022 (16:30 - 17:30 uur) vindt het Circulair Café online plaats.

 

woensdag 02 februari Vanuit het netwerk
SIH Noord
Masterclass Proces Control | Digital Twinning

Tijdens deze Masterclass wordt u in vijf dagdelen meegenomen in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij.

 

donderdag 03 februari Vanuit het netwerk
SIH Noord
Smart Industry Ontmoetingen: Data Management

Het opzetten van een effectieve Smart Factory is een kwestie van goed samenspel tussen productiebedrijven en Solution Providers die Smart Industry oplossingen aanbieden. Daarom organiseert Smart Industry Hub Noord maandelijks Smart Industry Ontmoetingen.

 

donderdag 10 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Interreg VIA (digitaal)

Op 15 februari van 16.00u tot 17.30u vindt online een informatiebijeenkomst over de Interreg VIA Duitsland-Nederland plaats. Hierin worden de kansen voor Duits-Nederlandse samenwerking in de nieuwe programmaperiode 2021 tot 2027.

 

dinsdag 15 februari Vanuit het netwerk
Export
Export Draait Door

Op maandag 21 februari vindt de bijeenkomst plaats 'Export Draait Door' met interessante gasten en actuele export onderwerpen.

 

maandag 21 februari Vanuit het netwerk
maart 2022
e-health handelsmissie
Handelsmissie e-health Saoedi-Arabië en Qatar

Bent u actief in de Life Sciences & Health (LSH)-sector en heeft u interesse in de digitale gezondheidszorg van Qatar en Saoedi-Arabië? Kom dan mee met onze fysieke handelsmissie van 12 tot en met 17 maart 2022.

 

zaterdag 12 maart Vanuit het netwerk