Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business
Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda
In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

31 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
maart 2021
Virtuele handelsmissie Querétaro / Mexico

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 maart 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Querétaro/Mexico, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 01 maart Vanuit het netwerk
Digitale Weerbaarheid
Webinar: Digitale Weerbaarheid

Op woensdagavond 3 maart (19:00 - 20:30 uur) organiseert de MKB Cyber Campus een webinar 'Digitale Weerbaarheid' in de financiële sector.

 

woensdag 03 maart Vanuit het netwerk
Marktverkenning en-onderzoek | Next step in export

Alvorens een buitenlandse markt te betreden wilt u uw kansen goed kunnen inschatten. WTC Leeuwarden geeft op donderdag 4 maart een webinar over welke informatie hiervoor relevant is.

 

donderdag 04 maart Vanuit het netwerk
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De eerste Introductie Workshop staat voor vrijdag 5 maart 2021 op de agenda.

 

vrijdag 05 maart Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Triëst / Italië

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 15 tot en met 18 maart 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Triëst/Italië, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 15 maart Vanuit het netwerk
KPN Startup Afternoon online

De vraag van grote bedrijven om zich te ontwikkelen neemt toe. Ook integreren steeds meer startups en scaleups AI & Machine Learning in hun oplossingen. Donderdag 18 maart biedt KPN de mogelijkheid om over dit onderwerp te discussiëren en te speeddaten met corporates, investeerders, startups, en scaleups.

 

donderdag 18 maart Vanuit het netwerk
De marktentree | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 18 maart een webinar over de marktentree. In deze webinar wordt er verder ingegaan op de verschillende manieren de markt te benaderen.

 

donderdag 18 maart Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Dublin / Ierland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 22 tot en met 25 maart 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Dublin/Ierland, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit Ierland.

 

maandag 22 maart Vanuit het netwerk
Internationale beurzen | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 25 maart een webinar over de internationale beurzen. Onderwerpen zoals; welke keuze maakt u en besluit u om zelf deel te nemen aan een internationale beurs zullen naar voren komen in dit webinar.

 

donderdag 25 maart Vanuit het netwerk
Online promotiedagen Live: Moving On!

Op donderdag 25 maart 2021 vindt de tweede online editie van Promotiedagen LIVE plaats, met als thema Moving On! Het online evenement is de opstap naar de échte fysieke Promotiedagen van 9 en 10 november 2021.

 

donderdag 25 maart Vanuit het netwerk
Webinar: Brede welvaart voor iedereen

Hoe kunnen ondernemers en overheden zich samen inzetten voor een brede welvaart voor iedereen? Luister en doe mee op26 maart van 13.30 tot 14.30 uur, met het webinar ‘brede welvaart voor iedereen’.

 

vrijdag 26 maart Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Savannah / USA

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 29 maart tot en met 1 april 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Savannah/VS, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 29 maart Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 30 maart 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 30 maart Vanuit het netwerk
april 2021
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De Introductie Workshop staat voor donderdag 1 april 2021 op de agenda.

 

donderdag 01 april Vanuit het netwerk
Groningen Open
Online: Groningen OPEN

Startups kunnen zich tot en met 15 maart 2021 inschrijven voor één van de zes challenges van Groningen OPEN, waarin ze worden gematcht met de zes grotere bedrijven.

 

woensdag 07 april Vanuit het netwerk
Subsidiemogelijkheden | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 8 april een webinar over de subsidiemogelijkheden. Welke subsidies zijn er ten aanzien van het Internationaliseringsproces, mogen er subsidies “gestapeld” worden en wat zijn de voorwaarden zijn onderwerpen die aan bod komen.

 

donderdag 08 april Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 12 tot en met 15 april 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Moskou / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

 

maandag 12 april Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Buffalo / USA

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 19 tot en met 22 april 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Amerika/Canada waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze steden en/of landen.

 

maandag 19 april Vanuit het netwerk
BTW en het buitenland | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 22 april een webinar over BTW en het buitenland. Experts gaan in op de mogelijkheden en moeilijkheden met de BTW verrekening, en meer.

 

donderdag 22 april Vanuit het netwerk
Webinar: Vancouver, Canada

Op donderdag 29 april 2021 organiseert het WTC Noord Nederland een webinar (10:00 – 11:00 uur) over de belovende stad Vancouver in Canada.

 

donderdag 29 april Vanuit het netwerk
mei 2021
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De Introductie Workshop staat voor vrijdag 7 mei 2021 op de agenda.

 

vrijdag 07 mei Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Querétaro / Mexico

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 17 tot en met 20 mei 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Querétaro/Mexico, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk
Incoterms 2020 | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 20 mei een webinar over Incoterms 2020; een nauwkeurige beschrijving van de rechten en plichten van koper en verkoper bij het leveren van de goederen.

 

donderdag 20 mei Vanuit het netwerk
juni 2021
Buitenlandse vorderingen veilig stellen | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 3 juni een webinar over het veilig stellen van uw buitenlandse vorderingen.

 

donderdag 03 juni Vanuit het netwerk
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De Introductie Workshop staat voor vrijdag 4 juni 2021 op de agenda.

 

vrijdag 04 juni Vanuit het netwerk
Cybercrime | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 17 juni een webinar over cybercrime. In dit webinar worden een aantal handvatten aangeboden om de risico's van cybercrime te beperken.

 

donderdag 17 juni Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 22 juni 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 22 juni Vanuit het netwerk
juli 2021
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De Introductie Workshop staat voor vrijdag 2 juli 2021 op de agenda.

 

vrijdag 02 juli Vanuit het netwerk
september 2021
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 14 september 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 14 september Vanuit het netwerk
november 2021
Meet the Northern Industry 2021

Versterk uw internationale netwerk in één dag. Tijdens een praktische dag versterkt u uw netwerk nationaal en internationaal. Een dag om onze bedrijven in het noorden van Nederland beter zichtbaar te maken in het internationale netwerk. Dit jaar is het thema: “de innovatiekracht van het noordelijk bedrijfsleven”.

 

donderdag 11 november Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 30 november 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 30 november Vanuit het netwerk