Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat, maar op kleine schaal, organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Een kleine groep ondernemers en onze specialisten worden dan onder het genot van een kop koffie in een uur samen bij gespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen.

Ynside Business bijwonen? Dat kost u een kop koffie.

In deze agenda tonen wij ook events van anderen over onze thema’s.

18 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
oktober 2018
Symposium: Duurzame, Milde Processing (Leeuwarden)

Van Hall Larenstein nodigt u uit op woensdag 17 oktober 2018, van 10:00 - 16:30 uur, voor het symposium 'Milde & duurzame zuivel processing' ter gelegenheid van de opening van het Food Application Centre for Technology, het FACT. Tijdens dit symposium staat de vraag centraal of en hoe de zuivelindustrie op een milde wijze (uitleg ‘milde wijze’) duurzaam verkregen producten kan produceren die voldoen aan de steeds sterker wordende consumentenwens van “natuurlijk, vol van smaak, gezond en veilig”.

 

woensdag 17 oktober Vanuit het netwerk
Seminar: Goede start met de belastingdienst (Leeuwarden)

Op donderdag 18 oktober wordt de seminar 'goede start met de belastingdienst' georganiseerd. Vanaf 19.00u wordt u geïnformeerd over bijvoorbeeld inkomstenbelasting, btw en aangifte doen.

 

donderdag 18 oktober Vanuit het netwerk
Trendship ’18: Changing the game

Op donderdag 18 oktober ademen alle hoeken en gaten van de Groninger MartiniPlaza innovatie. Alles draait dit jaar om de motors van de zakenindustrie. Het thema van Trendship 2018 is: Changing the Game.

 

donderdag 18 oktober Vanuit het netwerk
Kennissessie: ontdek alles over financiering tot €300.000 (Earnewâld)

Op 23 oktober wordt een bijeenkomst georganiseerd over financiering anno 2018, onder andere over de ontwikkelingen op de markt en de financieringsvormen die er nu zijn.

 

dinsdag 23 oktober Vanuit het netwerk
november 2018
Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken in Leeuwarden

Bent u regelmatig actief met technische innovatieprocessen? U kunt efficiënter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie. Hoe u dat aanpakt, leert u in deze workshop.

 

donderdag 01 november Vanuit het netwerk
Workshop: Hoe zoekt mijn klant naar mijn product of dienst? (Drachten)

Wordt jouw bedrijf online gevonden? Welke media zet je in? Antwoord op deze en andere vragen worden gegeven tijdens deze workshop van MKB Noord Nederland.

 

donderdag 01 november Vanuit het netwerk
Digital Health: toekomst van de gezondheidszorg (Roden)

Maak op 1 november kennis met de zorg van de toekomst bij de bijeenkomst ‘Digital Health’. Aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen nemen experts je mee in hoe medische devices en data steeds meer bijdragen aan een doelmatige gezondheid.

 

donderdag 01 november Vanuit het netwerk
KVK Startersdag (Groningen)

Op zaterdag 3 november is de landelijke startersdag van de KVK. In Groningen wordt je tussen 10.00u en 16.00u geïnformeerd over alles wat bij het starten van je eigen onderneming komt kijken; er zijn inspiratiesessies, presentaties en er is een informatiemarkt.

 

zaterdag 03 november Vanuit het netwerk
Noordelijk Film Festival: New Generation (Leeuwarden)

Tussen 5 en 9 november is het Noordelijk Film Festival de hotspot voor studenten, jonge en gevestigde filmmakers, scenaristen, acteurs en filmjournalisten in spe.

 

maandag 05 november Vanuit het netwerk
Green Filmmaking (Leeuwarden)

Op maandag 5 november vanaf 16.00u wordt er een bijeenkomst georganiseerd over green filmmaking. Kennis en ervaring worden overgedragen en makers en ondernemers worden in contact gebracht.

 

maandag 05 november Vanuit het netwerk
Handelsmissie Frankrijk

In het najaar van 2018 organiseert WTC Noord-Nederland een uitgaande handelsmissie naar Frankrijk. Deelname aan deze missie is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven.

 

zondag 11 november Vanuit het netwerk
Duurzame Innovatie Challenge Fryslân

Vanaf 3 september tot 1 oktober kan iedereen zich inschrijven voor de Duurzame Innovatie Challenge. Bedenk hét idee voor een van de 20 verschillende challenges van en win prachtige prijzen op het slotevent op 13 november.

 

dinsdag 13 november Vanuit het netwerk
Circulair Café Bouw, Ondernemen en Onderwijs (Leeuwarden)

Tijdens het Circulair Café van donderdag 29 november zal Anne-Marie Rakhorst een lezing geven.

 

donderdag 29 november Vanuit het netwerk
december 2018
Workshop: Een eigen bedrijf starten (Leeuwarden)

Op vrijdag 7 december worden, vanaf 9.30u, in een dagdeel de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken.

 

vrijdag 07 december Vanuit het netwerk
januari 2019
Bio-beurs

De Bio-beurs wordt gehouden op 23 en 24 januari 2019 in Zwolle. Met meer dan 375 bedrijven en exposanten en ruim 80 inhoudelijke workshops genoeg mogelijkheden tot netwerken en het opdoen van kennis.

 

woensdag 23 januari Vanuit het netwerk
februari 2019
Biofach 2019 (Neurenburg, DU)

Van 13 tot en met 16 februari 2019 wordt, voor het 30e jaar op rij, in Neurenberg (Duitsland) de Biofach georganiseerd. De plek voor inspiratie, ontmoetingen en biologische producten.

 

woensdag 13 februari Vanuit het netwerk
Duurzaam Gebouwd Congres 2019

Het tiende Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op 14 februari 2019 en wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd in samenwerking met provincie Friesland. Centraal bij het jubileumcongres staat het invullen van ambities rondom verduurzaming van de gebouwde omgeving in de provincie.

 

donderdag 14 februari Vanuit het netwerk
maart 2019
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk