Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business
Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda
In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

13 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
oktober 2021
Webinar: Willemstad, Curaçao

Het WTC organiseert een webinar over de veelbelovende stad Willemstad.

 

donderdag 21 oktober Vanuit het netwerk
Webinar
Webinar: Intellectueel Eigendom in bedrijfsstrategie

Met een goede intellectueel eigendomsstrategie ondersteunt u uw bedrijfsstrategie en voegt u meerwaarde toe aan uw bedrijf. Op donderdag 28 oktober organiseert het RVO een webinar over goede IE-strategie en hoe deze uw bedrijfsstrategie ondersteunt.

 

donderdag 28 oktober Vanuit het netwerk
Circo Track: Circulaire Woningbouw

De woningbouw is de komende jaren een enorme opgave in Fryslân. Als deelnemer ga je tijdens deze tracks een circulair product ontwerpen en een bijbehorend businessmodel. Zo draag je bij aan deze opgave en ontwikkel je nieuwe business. Per track kunnen zo’n 10 organisaties deelnemen met ieder een team van twee medewerkers.

 

vrijdag 29 oktober Vanuit het netwerk
Dubai
Noordelijke Handelsdelegatie Wereldtoonstelling Dubai

VNO-NCW Noord en World Trade Center Leeuwarden| Noord Nederland organiseren van 31 oktober tot en met 4 november een handelsdelegatie naar de Wereldtentoonstelling in Dubai.

 

zondag 31 oktober Vanuit het netwerk
november 2021
Digitale Weerbaarheid
Veilig Digitaal Ondernemen

De gemeente Leeuwarden nodigt u op dinsdag 2 november van harte uit voor een bijeenkomst over veilig digitaal ondernemen in Grand Café Z in Leeuwarden.

 

dinsdag 02 november Vanuit het netwerk
Circo Track Circulaire Maakindustrie

CIRCO biedt een driedaags ontwikkeltraject aan om ketenpartners bij elkaar te brengen en vanuit ieders eigen positie en businesscase op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design.

 

woensdag 03 november Vanuit het netwerk
Webinar: Internationaal merkbeleid en merkbescherming

Dit webinar gaat over internationaal merkbeleid en merkbescherming.

 

donderdag 04 november Vanuit het netwerk
Meet the Northern Industry 2021
Meet the Northern Industry 2021

Versterk uw internationale netwerk in één dag. Tijdens een praktische dag versterkt u uw netwerk nationaal en internationaal. Een dag om onze bedrijven in het noorden van Nederland beter zichtbaar te maken in het internationale netwerk. Dit jaar is het thema: “de innovatiekracht van het noordelijk bedrijfsleven”.

 

donderdag 11 november Vanuit het netwerk
Bijeenkomst: Start met exporteren (Groningen)

Tijdens de ‘Vraag Maar Raak’ bijeenkomst Start met exporteren kun je vooraf bedachte vragen voorleggen aan een expert en de andere deelnemers. Je gaat met een berg aan tips, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie naar huis.

 

woensdag 17 november Vanuit het netwerk
Webinar: Turku, Finland

Op 18 november organiseert WTC een webinar over de veelbelovende stad Turku in Finland.

 

donderdag 18 november Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 30 november 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 30 november Vanuit het netwerk
december 2021
Webinar: opzetten van een eigen verkoopkantoor in het buitenland

Op 2 december (10.00u tot 11.00u) organiseert het WTC een webinar over het opzetten van een eigen verkoopkantoor in het buitenland.

 

donderdag 02 december Vanuit het netwerk
januari 2022
Masterclass Procescontrol Digital Twinning
Masterclass: Proces Control – Digital Twinning

Om bedrijfsprestaties in de productiesector te verbeteren en een efficiëntieslag te maken, worden de virtuele en fysieke realiteit steeds dichter met elkaar verbonden: Digital Twinning. Tijdens deze Masterclass wordt u in vijf dagdelen mee in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij.

 

donderdag 13 januari Vanuit het netwerk