Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve idee├źn en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat, maar op kleine schaal, organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Een kleine groep ondernemers en onze specialisten worden dan onder het genot van een kop koffie in een uur samen bij gespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen.

Ynside Business bijwonen? Dat kost u een kop koffie.

In deze agenda tonen wij ook events van anderen over onze thema’s.

8 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
december 2018
Groenlunch (Leeuwarden)

Maandelijks organiseert de Friese Milieu Federatie een groenlunch in de Johannes de Doperkerk te Leeuwarden. Iedereen die zich samen met ons wil inzetten voor een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap is van harte welkom.

 

dinsdag 18 december Vanuit het netwerk
januari 2019
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Meer informatie volgt.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness
International Green Week (Berlijn)

Van 18 tot en met 27 januari zal de International Green Week in Berlijn plaatsvinden.

 

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk
Bio-beurs

De Bio-beurs wordt gehouden op 23 en 24 januari 2019 in Zwolle. Met meer dan 375 bedrijven en exposanten en ruim 80 inhoudelijke workshops genoeg mogelijkheden tot netwerken en het opdoen van kennis.

 

woensdag 23 januari Vanuit het netwerk
februari 2019
Biofach 2019 (Neurenburg, DU)

Van 13 tot en met 16 februari 2019 wordt, voor het 30e jaar op rij, in Neurenberg (Duitsland) de Biofach georganiseerd. De plek voor inspiratie, ontmoetingen en biologische producten.

 

woensdag 13 februari Vanuit het netwerk
Duurzaam Gebouwd Congres 2019

Het tiende Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op 14 februari 2019 en wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd in samenwerking met provincie Friesland. Centraal bij het jubileumcongres staat het invullen van ambities rondom verduurzaming van de gebouwde omgeving in de provincie.

 

donderdag 14 februari Vanuit het netwerk
maart 2019
Minimaster Ondernemen

Vanaf 4 maart 2019 wordt een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd door het KEI.

 

maandag 04 maart Vanuit het netwerk
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk