Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business
Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda
In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

8 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
september 2021
Smart Factory Procesindustrie
Webinar: Smart Factory voor de Procesindustrie

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse Webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor deze maand staat “Smart Factory voor de procesindustrie" op de agenda.

 

dinsdag 07 september Vanuit het netwerk
QOP
Regiodeal Noordoost Fryslân

Op donderdag 9 september (15:00 - 18:00 uur) wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers, onderwijspartijen en overheden in Noordoost- Fryslan om te netwerken, kennis te delen en de laatste ontwikkelingen uit te wisselen.

 

donderdag 09 september Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 14 september 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 14 september Vanuit het netwerk
Masterclass Production Technology
Masterclass: Production Technology – Rocobots

Industrie 4.0 zet in op slimmere productietechnologie. Het inzetten van robots en cobots binnen maakprocessen valt hier ook onder. Maar bij het aanschaffen van de juiste robot- of cobotoplossing, komt er meer kijken dan dan een keuze voor een robot maken uit een catalogus.

 

woensdag 22 september Vanuit het netwerk
Masterclass Procescontrol Digital Twinning
Masterclass: Proces Control – Digital Twinning

Om bedrijfsprestaties in de productiesector te verbeteren en een efficiëntieslag te maken, worden de virtuele en fysieke realiteit steeds dichter met elkaar verbonden: Digital Twinning. Tijdens deze Masterclass wordt u in vijf dagdelen mee in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij.

 

donderdag 23 september Vanuit het netwerk
oktober 2021
Dubai
Noordelijke Handelsdelegatie Wereldtoonstelling Dubai

VNO-NCW Noord en World Trade Center Leeuwarden| Noord Nederland organiseren van 31 oktober tot en met 4 november een handelsdelegatie naar de Wereldtentoonstelling in Dubai.

 

zondag 31 oktober Vanuit het netwerk
november 2021
Meet the Northern Industry 2021

Versterk uw internationale netwerk in één dag. Tijdens een praktische dag versterkt u uw netwerk nationaal en internationaal. Een dag om onze bedrijven in het noorden van Nederland beter zichtbaar te maken in het internationale netwerk. Dit jaar is het thema: “de innovatiekracht van het noordelijk bedrijfsleven”.

 

donderdag 11 november Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 30 november 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 30 november Vanuit het netwerk