Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda

In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

10 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
november 2019
Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups! (Helsinki, Finland)

Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups in Helsinki, Finland.

Bent u een innovatieve tech start-up en klaar voor de volgende stap? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven en investeerders en de internationale markt verkennen? Ga dan mee met de start-upmissie naar Slush van 20-23 november 2019.
Schrijf je in voor 29 september a.s.

 

woensdag 20 november Vanuit het netwerk
Presentatie uitkomsten onderzoek internationaal ondernemen

Presentatie uitkomsten onderzoek internationaal ondernemen op 25 november om 16:00 in de Kanselarij te Leeuwarden.

Het Lectoraat Internationaal Ondernemen (NHL Stenden) heeft onderzoek gedaan onder Friese bedrijven en intermediairs naar behoefte, aanwezige instrumenten en de eventuele gap daar tussen. Het doel van het onderzoek was om te komen tot aanbevelingen over het optimaliseren van het instrumentarium om internationaal ondernemen in de Provincie Fryslân te stimuleren, ondersteunen en verbeteren.

 

maandag 25 november Vanuit het netwerk
Ondernemersavond Sociaal Werkgeverschap (Sneek)

Woensdagavond 27 november vindt een ondernemersavond in Sneek plaats. Deze avond staat in het teken van sociaal werkgeverschap. Wat is het precies en wat kun jij als ondernemer hiermee doen?

 

woensdag 27 november Vanuit het netwerk
Conferentie: Jong ondernemerschap in de regio (Groningen)

Hoe gaat Noord-Nederland om met het stimuleren van een ondernemende houding bij jongeren? Beleidsmakers en andere geïnteresseerden zijn woensdag 27 november van harte welkom bij Start-up City op de Zernike Campus in Groningen.

 

woensdag 27 november Vanuit het netwerk
Circulair Café (Leeuwarden)

Op 28 november gaan we tijdens het Circulair Café i.s.m. Campus Fryslân in op de vraag hoe we het al doende bouwen aan een circulaire regio structureel en met elkaar - ondernemers, overheden, maatschappelijke organisaties én onderwijs - kunnen oppakken.

 

donderdag 28 november Vanuit het netwerk
Gesprek over Leeuwarder Evenementenbeleid (Leeuwarden)

Leeuwarden is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenementenstad van formaat en ook in de omliggende dorpen is veel te beleven. Maakt dat de gemeente bruisender en prettiger, of kan het juist wel een onsje minder? We nodigen u van harte uit om hierover in gesprek te gaan met ons! De bijeenkomst wordt opgedeeld in drie deelsessies met verschillende belangengroepen.

 

donderdag 28 november Vanuit het netwerk
december 2019
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op maandag 2 december in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

maandag 02 december Vanuit het netwerk
Connect.FRL

Het jaarlijkse event van Connect.frl met inspirerende sprekers, nieuwe ontwikkelingen, markante persoonlijkheden uit de IT-wereld en een netwerkborrel.

 

woensdag 11 december Vanuit het netwerk
januari 2020
MiniMaster Ondernemers (Buitenpost)

Nieuwe miniMasters Ondernemers - KEINOF

Wegens het succes van de vorige keer worden vanaf 20 januari weer nieuwe masterclasses georganiseerd, die ondernemers laat inspelen op trends en ontwikkelingen en een blik geeft op financiële continuïteit en groei. Aanmelden is mogelijk!

 

maandag 20 januari Vanuit het netwerk
februari 2020
Make it in the North (Leeuwarden)

Make it in the North X Sustainable Future

 

dinsdag 11 februari Vanuit het netwerk