Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda

In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

25 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
september 2019
Handelsmissie: waterstof in China (22 t/m 28 september)

Bent u actief op het gebied van waterstof en wilt u de Chinese markt verkennen, of uw aanwezigheid in de Chinese markt juist uitbreiden? Ga dan in september samen met de Provincie Gelderland mee met de handelsmissie Waterstof naar China.

 

zondag 22 september Vanuit het netwerk
Infobijeenkomst: onderzoek logiesaccommodaties Fryslân (Leeuwarden)

Samen kunnen we toeristisch Fryslân sterker maken. De Toerisma Alliantie Fryslân (TAF) is zich dat bewust en is daarom initiator van een onderzoek naar vitaliteit en ontwikkelkansen voor logiesaccommodaties.

Alle ins en outs willen we graag met u als logiesondernemer bespreken op 24 september van 19.00-21.00 uur.

 

dinsdag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst Ondernemers: Hospitality (Koudum)

Op 25 september organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst voor ondernemers. Het thema is Hospitality. Tussen 19.30u en 22.30u kun je netwerken, luisteren naar Wouter Verkerk en ervaringen en ideeën uitwisselen met andere ondernemers. Locatie is De Kuilart in Koudum.

 

woensdag 25 september Vanuit het netwerk
Festival: @North (Assen)

Op donderdag 26 september wordt voor het eerst het festival @North georganiseerd. Ervaar zelf wat er in Noord-Nederland mogelijk is met autonoom vervoer in de lucht, door het water, over de weg en per spoor! Een uniek evenement, want voor het eerst wordt er in Nederland een festival georganiseerd specifiek gericht op autonoom vervoer.

 

donderdag 26 september Vanuit het netwerk
Evenement: World of Health Care 2019 (Rotterdam)

Heeft u internationale ambities in de gezondheidszorg? En wilt u uw kennis over de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen vergroten? Kom dan naar de World of Health Care (WoHC), op 26 september in Rotterdam.

 

donderdag 26 september Vanuit het netwerk
Blauwdruk voor succes (Leeuwarden)

Tijdens deze editie van Blauwdruk voor Succes zijn er experts aanwezig op het gebied van Marketing, Sales & Aftersales, Feedback, Mindset en voeding. Allemaal elementen in de business waarmee jij het verschil gaat maken ten opzichte van je concurrentie! Business Blueprint is gestart vanuit de ideologie om echt vakmanschap niet verloren te laten gaan. Ben jij deze vakidioot van Nederland? Meld je dan aan.

 

donderdag 26 september Vanuit het netwerk
Circulair Café: Gevangen in plastic (Leeuwarden)

Op 26 september sluiten we ons voor het Circulair Café ‘Gevangen in Plastic’ op in de Blokhuispoort, de oude gevangenis van Leeuwarden. Niemand minder dan Patrick van Baal neemt ons mee in de designdilemma’s van voedselverpakkingen, NHL Stenden opent het fonkelnieuwe Circulair Design Lab én we laten je met trots kennismaken met maar liefst twee nieuwe websites. Ben je erbij?

 

donderdag 26 september Vanuit het netwerk
Mission Possible: stages in kleine ondernemingen (Leeuwarden)

Ben jij een kleine ondernemer en ben je geïnteresseerd in stagiairs? Zorg dan dat je 26 september om 15.00 uur in de Kanselarij (Turfmarkt 11, Leeuwarden) bent.

 

donderdag 26 september Vanuit het netwerk
Congres: Cyber to Go XXL (Leeuwarden)

Op 30 september wordt een cybercongres georganiseerd, speciaal voor ondernemers. De digitale samenleving rukt op en veiligheid van informatie, betalingen en dergelijke is essentieel. Tijdens dit congres kom je hier vanalles over te weten via sprekers en workshops.

 

maandag 30 september Vanuit het netwerk
oktober 2019
Dutch Food Week

Van 5 tot 16 oktober vindt de Dutch Food Week plaats. Het thema dit jaar is "Duurzaam eten, wat ligt er op jouw bord?".

 

zaterdag 05 oktober Vanuit het netwerk
Workshop: ‘IE-strategie voor MKB’ (Leeuwarden)

Op maandag 7 oktober kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

maandag 07 oktober Vanuit het netwerk
Beurs: Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power (Den Bosch)

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Bent u betrokken bij duurzame mobiliteit of houdt u zich bezig met vraagstukken rond industriële warmte? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat&Power op 8, 9 en 10 oktober 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

dinsdag 08 oktober Vanuit het netwerk
Meet the Northern Industry 2019 (Roden)

Het noorden kent vele interessante bedrijven met internationale ambities. Op donderdag 10 oktober 2019 presenteren rond de 60 bedrijven uit het noorden van Nederland zich tijdens Meet the Northern Industry 2019 op de presentatie- en informatiemarkt aan elkaar en aan het buitenlandnetwerk en landenvertegenwoordigers uit diverse landen.

 

donderdag 10 oktober Vanuit het netwerk
Dutch Design meets Technology (Heerenveen)

Save the date! Op 10 oktober wordt de eerste editie van het DDMT-event georganiseerd. Dutch design in combinatie met Technology.

 

donderdag 10 oktober Ynbusiness
Geannuleerd: International Trade Day (Leeuwarden)

Het spijt ons u te moeten mededelen dat de International Trade Day die op 11 oktober a.s. zou plaatsvinden is afgelast in verband met een te laag aantal aanmeldingen. Degenen die zich al hebben aangemeld krijgen persoonlijk bericht.

 

vrijdag 11 oktober Vanuit het netwerk
Handelsmissie: India (13 t/m 18 oktober)

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 13 tot en met 18 oktober mee met de handelsmissie met een focus op innovatie naar New Delhi, Mumbai, Bangalore en Kochi.

 

zondag 13 oktober Vanuit het netwerk
Handelsmissie: Life Science en Health in Japan (14 t/m 18 oktober)

Wilt u zakendoen in Japan? De mogelijkheden leren (ver)kennen en netwerken met relevante stakeholders? En uw Japanse netwerk vergroten? Ga dan van 14 tot en met 18 oktober mee met de Life Sciences en Health-missie met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze missie is georganiseerd in nauwe samenwerking met Task Force Health Care.

 

maandag 14 oktober Vanuit het netwerk
Trendship 2019 (Groningen)

Op 16 en 17 oktober vindt Trendship plaats in Martiniplaza in Groningen. Dit is het event voor inspiratie en groei, met uiteenlopende sprekers, netwerkmomenten en workshops.

 

woensdag 16 oktober Vanuit het netwerk
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
november 2019
Workshop: ‘Zelf zoeken in octrooidatabanken’ (Groningen)

Op dinsdag 5 november kunt u tijdens de workshop 'zelf zoeken in octrooidatabanken' kennis opdoen over efficiënter innoveren door gebruik te maken van octrooi-informatie.

 

dinsdag 05 november Vanuit het netwerk
Nationaal Export Event 2019 (Breda)

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan naar hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes: het Nationaal Export Event. Het evenement vindt plaats op woensdag 6 november in Breda.

 

woensdag 06 november Vanuit het netwerk
Handelsmissie Zweden

De economie van Zweden biedt verschillende mogelijkheden. Zo investeert het land bijvoorbeeld in infrastructuur en stedelijke ontwikkeling. Maar ook andere sectoren zijn veelbelovend. Interesse? Ga dan mee op handelsmissie naar Malmö en Stockholm in november.

 

zondag 10 november Vanuit het netwerk
Workshop: ‘Masterclass Octrooien’ (Assen)

Bent u een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop op maandag 18 november iets voor u.

 

maandag 18 november Vanuit het netwerk
Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups! (Helsinki, Finland)

Slush! hét evenement voor innovatieve tech startups in Helsinki, Finland.

Bent u een innovatieve tech start-up en klaar voor de volgende stap? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven en investeerders en de internationale markt verkennen? Ga dan mee met de start-upmissie naar Slush van 20-23 november 2019.
Schrijf je in voor 29 september a.s.

 

woensdag 20 november Vanuit het netwerk
december 2019
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op maandag 2 december in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

maandag 02 december Vanuit het netwerk