Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda

In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

11 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
september 2019
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Leeuwarden)

Deze workshop wordt georganiseerd door de RVO.
Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Tijdens deze workshop op maandag 9 september leert u wat IE is, in welke fasen van uw innovatieproces u IE gebruikt en hoe u met IE tijd en geld kunt besparen.

 

maandag 09 september Vanuit het netwerk
Workshop: ‘Slim omgaan met kennis bij samenwerken’ (Assen)

Deze workshop wordt georganiseerd door de RVO.
Op donderdag 19 september wordt de workshop 'Slim omgaan met kennis bij samenwerken' georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst leert u o.a. dat een goede voorbereiding samenwerken makkelijker maakt bij innovatieve trajecten.

 

donderdag 19 september Vanuit het netwerk
oktober 2019
Dutch Food Week

Van 5 tot 16 oktober vindt de Dutch Food Week plaats. Het thema dit jaar is "Duurzaam eten, wat ligt er op jouw bord?".

 

zaterdag 05 oktober Vanuit het netwerk
Workshop: ‘IE-strategie voor MKB’ (Leeuwarden)

Op maandag 7 oktober kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

maandag 07 oktober Vanuit het netwerk
Meet the Northern Industry 2019 (Roden)

Het noorden kent vele interessante bedrijven met internationale ambities. Op donderdag 10 oktober 2019 presenteren rond de 60 bedrijven uit het noorden van Nederland zich tijdens Meet the Northern Industry 2019 op de presentatie- en informatiemarkt aan elkaar en aan het buitenlandnetwerk en landenvertegenwoordigers uit diverse landen.

 

donderdag 10 oktober Vanuit het netwerk
Dutch Design meets Technology (Heerenveen)

Save the date! Op 10 oktober wordt de eerste editie van het DDMT-event georganiseerd. Dutch design in combinatie met Technology.

 

donderdag 10 oktober Ynbusiness
International Trade Day (Leeuwarden)

Bent u geïnteresseerd om uw exportplannen naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met ons op 11 oktober en laat je deze dag inspireren.
Ynbusiness is partner van dit evenement en zal ook aanwezig zijn.

 

vrijdag 11 oktober Vanuit het netwerk
november 2019
Workshop: ‘Zelf zoeken in octrooidatabanken’ (Groningen)

Op dinsdag 5 november kunt u tijdens de workshop 'zelf zoeken in octrooidatabanken' kennis opdoen over efficiënter innoveren door gebruik te maken van octrooi-informatie.

 

dinsdag 05 november Vanuit het netwerk
Handelsmissie Zweden

De economie van Zweden biedt verschillende mogelijkheden. Zo investeert het land bijvoorbeeld in infrastructuur en stedelijke ontwikkeling. Maar ook andere sectoren zijn veelbelovend. Waar liggen de meeste kansen voor u?

Ga mee op Handelsmissie in Zweden?

 

zondag 10 november Vanuit het netwerk
Workshop: ‘Masterclass Octrooien’ (Assen)

Bent u een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop op maandag 18 november iets voor u.

 

maandag 18 november Vanuit het netwerk
december 2019
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op maandag 2 december in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

maandag 02 december Vanuit het netwerk