Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat, maar op kleine schaal, organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Een kleine groep ondernemers en onze specialisten worden dan onder het genot van een kop koffie in een uur samen bij gespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen.

Ynside Business bijwonen? Dat kost u een kop koffie.

In deze agenda tonen wij ook events van anderen over onze thema’s.

9 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
februari 2019
Studium Generale: Standard Operating Procedures voor de veehouderij (Leeuwarden)

Op 28 februari organiseert het lectoraat Herd management en Smart Dairy Farming een studium generale over SOP, standard operating procedures, voor de veehouderij.

 

donderdag 28 februari Vanuit het netwerk
maart 2019
Minimaster Ondernemen

Vanaf 4 maart 2019 wordt een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd door het KEI.

 

maandag 04 maart Vanuit het netwerk
Evenement: Let’s go international! (Leeuwarden)

Let's go international wordt georganiseerd op donderdag 7 maart. Tijdens deze middag zijn er pitches en panels over internationaliseren en is er voldoende ruimte om vragen te stellen, kennis op te doen en je netwerk te verbreden.

 

donderdag 07 maart Ynbusiness
Workshop: Zelf zoeken in octrooidatabanken (Leeuwarden)

Donderdag 14 maart vindt de workshop 'zelf op zoek in octrooidatabanken' plaats in de Kanselarij in Leeuwarden. Tussen 12.45u en 17.00u leert u onder andere hoe te zoeken in de octrooidatabank en hoe deze resultaten te interpreteren.

 

donderdag 14 maart Vanuit het netwerk
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Op 26 maart leert u alles wat u moet weten over octrooien tijdens de workshop 'masterclass octrooien'. Tussen 12.45u en 17.00u wordt op het kantoor van de KvK in Groningen deze workshop gegeven.

 

dinsdag 26 maart Vanuit het netwerk
april 2019
Workshop: De basis van Intellectueel Eigendom (Assen)

Tijdens de workshop 'de basis van intellectueel eigendom' leert u de basisbeginselen over octrooien, het gebruik en de verschillende vormen. Tussen 12.45u en 17.00u op donderdag 4 april kunt u deze workshop volgen in Assen.

 

donderdag 04 april Vanuit het netwerk
Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerken (Leeuwarden)

Op maandag 15 april kunt u deelnemen aan de workshop 'slim omgaan met kennis bij samenwerken'. Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Tijdens de workshop maakt u kennis met theorie en praktijk over kennis delen, samenwerken en intellectueel eigendom.

 

maandag 15 april Vanuit het netwerk
mei 2019
Workshop: IE-strategie voor mkb (Groningen)

Op donderdag 9 mei kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

donderdag 09 mei Vanuit het netwerk