Contact

Evenementen

LET OP: In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus (zie site RIVM) bestaat de kans dat de geplande evenementen t/m 1 juni niet doorgaan. Zodra wij weten dat een evenement geannuleerd is, wordt dit vermeld. Wij verzamelen op deze pagina voornamelijk evenementen van andere partijen en hebben daarom geen antwoord op vragen over teruggave van betaalde entreegelden of een nieuwe datum. Neem hiervoor contact op met de organiserende partij.

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda

In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

9 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
april 2020
DIGITAAL: Voorjaarsbijeenkomst “Het Andere Friesland”, regio Zuidoost Friesland

Afgelopen jaar heeft Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland (voorheen TNFW) samen met ondernemers, stakeholders en overheden flink meters gemaakt.
We komen op snelheid in 'Het Andere Friesland'! 
Op de voorjaarsbijeenkomst wordt u bijgepraat over alle acties.

 

woensdag 08 april Vanuit het netwerk
juni 2020
Halve finale Young Business Award (Leeuwarden)

Het startup evenement vindt plaats op dinsdag 9 juni 2020 in De Harmonie in Leeuwarden. Hier word je meegenomen in de wereld van deze innovatieve startups. Het bezoeken van dit startup event is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland. Bekijk hieronder het programma van de avond.

 

dinsdag 09 juni Vanuit het netwerk
augustus 2020
Workshop: Basis van intellectueel eigendom (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

donderdag 27 augustus Vanuit het netwerk
september 2020
Workshop: Intellectueel eigendom – strategie voor mkb (Leeuwarden)

Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom (IE) kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf belangrijk, want IE-strategie is maatwerk en niet statisch.

 

donderdag 17 september Vanuit het netwerk
oktober 2020
Workshop: Basis van intellectueel eigendom (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

dinsdag 06 oktober Vanuit het netwerk
Workshop: Durf te vragen – bescherm jouw idee (Groningen)

Het beschermen van nieuwe ideeën kan soms lastig zijn. Maar je bent niet alleen. Veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor jouw vraagstukken.

 

donderdag 08 oktober Vanuit het netwerk
Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking (Leeuwarden)

Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wilt u graag weten hoe u dit proces effectiever kunt aanpakken. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt veel wantrouwen weg. Tijdens deze workshop wisselen theorie, praktische voorbeelden en opdrachten elkaar af.

 

donderdag 29 oktober Vanuit het netwerk
november 2020
Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken (Assen)

Bent u regelmatig actief met technische innovatieprocessen? U kunt efficiënter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie. Hoe u dat aanpakt, leert u in deze workshop.

 

dinsdag 10 november Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Bent u een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.

 

dinsdag 24 november Vanuit het netwerk