Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business
Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda
In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

19 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
mei 2021
Virtuele handelsmissie Querétaro / Mexico

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 17 tot en met 20 mei 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Querétaro/Mexico, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk
Murcia Food 2021

Van 17 mei 10:00 uur t/m 19 mei 13:00 uur, vindt de 10e editie van het Spaanse Murcia Food Brokerage Event plaats. Dit event is de verzamelplaats voor noviteiten op het gebied van voedseltechnologie.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk
WaterCampus Business Cafe – Water in de Glastuinbouw

Op dinsdag 18 mei tussen 11:00 en 12:30 uur organiseert Water Alliance samen met TKI Watertechnologie en met ondersteuning van LTO Glastuinbouw een WaterCampus Business Café over ‘Water in de glastuinbouw’.

 

dinsdag 18 mei Vanuit het netwerk
Incoterms 2020 | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 20 mei een webinar over Incoterms 2020; een nauwkeurige beschrijving van de rechten en plichten van koper en verkoper bij het leveren van de goederen.

 

donderdag 20 mei Vanuit het netwerk
Afrika
Save the date: Africa Business Week

Tijdens de digitale Africa Business Week van 25 t/m 28 mei, wordt u als ondernemer meegenomen langs de kansen in verschillende Afrikaanse landen. De focus ligt op de thema's: agro, circulaire economie, gezondheidszorg, water, ICT en duurzame energie.

 

dinsdag 25 mei Vanuit het netwerk
RUG Business meets University
Business meets University 2021

Op 26 mei bent u als MKB-ondernemer van harte welkom voor een nieuwe digitale editie van Business Meets University, deze keer over het innovatie-klimaat in Noord-Nederland, en het stimuleren van creativiteit en innovatie in úw organisatie.

 

woensdag 26 mei Vanuit het netwerk
juni 2021
Buitenlandse vorderingen veilig stellen | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 3 juni een webinar over het veilig stellen van uw buitenlandse vorderingen.

 

donderdag 03 juni Vanuit het netwerk
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De Introductie Workshop staat voor vrijdag 4 juni 2021 op de agenda.

 

vrijdag 04 juni Vanuit het netwerk
Webinar
Online startersbijeenkomst Friesland

Op maandag 7 juni 2021 (19:30 - 21:00 uur) vindt er een online startersbijeenkomst plaats waar kennis en inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap.

 

maandag 07 juni Vanuit het netwerk
Masterclass: Online innoveren

De KVK organiseert op woensdag 9 juni een masterclass over innovatie en welke kansen er liggen om online te innoveren.

 

woensdag 09 juni Vanuit het netwerk
Water en food
WaterCampus Business Café: Water als ingrediënt in de levensmiddelen

Op dinsdag 15 juni 13:00 - 14:30 uur organiseert Water Alliance in samenwerking met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’.

 

dinsdag 15 juni Vanuit het netwerk
Online seminar: Zakendoen met de Verenigde Naties

Kunt u met uw bedrijf of product bijdragen aan wereldwijde uitdagingen? Doe dan op 16 en 17 juni mee met het online UN International Procurement Seminar en ontdek uw kansen bij VN-organisaties.

 

woensdag 16 juni Vanuit het netwerk
Cybercrime | Next step in export

WTC Leeuwarden geeft op donderdag 17 juni een webinar over cybercrime. In dit webinar worden een aantal handvatten aangeboden om de risico's van cybercrime te beperken.

 

donderdag 17 juni Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 22 juni 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 22 juni Vanuit het netwerk
juli 2021
Introductie Workshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. De Introductie Workshop staat voor vrijdag 2 juli 2021 op de agenda.

 

vrijdag 02 juli Vanuit het netwerk
september 2021
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 14 september 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 14 september Vanuit het netwerk
oktober 2021
Dubai
Noordelijke Handelsdelegatie Wereldtoonstelling Dubai

VNO-NCW Noord en World Trade Center Leeuwarden| Noord Nederland organiseren van 31 oktober tot en met 4 november een handelsdelegatie naar de Wereldtentoonstelling in Dubai.

 

zondag 31 oktober Vanuit het netwerk
november 2021
Meet the Northern Industry 2021

Versterk uw internationale netwerk in één dag. Tijdens een praktische dag versterkt u uw netwerk nationaal en internationaal. Een dag om onze bedrijven in het noorden van Nederland beter zichtbaar te maken in het internationale netwerk. Dit jaar is het thema: “de innovatiekracht van het noordelijk bedrijfsleven”.

 

donderdag 11 november Vanuit het netwerk
Financieringstafel Friesland

Het aanbod van financiering aan MKB-ondernemers en startups wordt steeds diverser en kan daardoor ook onduidelijk zijn voor ondernemers. Door de Financieringstafel Friesland wordt gezocht naar oplossingen voor bedrijven die vastlopen in hun zoektocht naar geld. Op dinsdag 30 november 2021 vindt deze Financieringstafel Friesland plaats.

 

dinsdag 30 november Vanuit het netwerk