Contact
Versterkt de schakels in uw keten

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business

Met grote regelmaat, maar op kleine schaal, organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Een kleine groep ondernemers en onze kennismakelaars worden dan onder het genot van een kop koffie in een uur samen bij gespijkerd worden door een externe deskundige over specifieke onderwerpen.

Ynside Business bijwonen? Dat kost u een kop koffie.

In deze agenda tonen wij ook events van anderen over onze thema’s.

20 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
februari 2018
IT Academy college: Future of Technology

Op 20 februari 2018 organiseert IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van Hanzehogeschool Groningen, IT Academy colleges: Future of Technology. Tijdens dit college gaan we kijken wat de rol van technologie kan zijn in de toekomst en de mogelijke invloed hiervan op ons dagelijks leven.

 

dinsdag 20 februari Ynbusiness
Food Trend College – Bionica, een additionele innovatiemethode voor de Agrifood sector

Heeft u als bedrijf een complex technologisch probleem? Bekijk het eens vanuit een andere invalshoek! tegen elk probleem is de natuur al aangelopen. Dat zorgde de afgelopen 3,8 miljard jaar voor slimme en energiezuinige oplossingen. Bionica is het toepassen van deze kennis uit de biologie in de techniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Sluit dan aan bij een interactief college!

 

woensdag 21 februari Ynbusiness
maart 2018
Workshop gastvrijheid in Leeuwarden

Samen bepalen hoe en wanneer het verwachtingspatroon van uw gast overtroffen kan worden. Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleider, Rob van Vuuren (Master in Service Management), doorloopt met u de gastenreis en houdt u de graag de spiegel voor.

 

maandag 05 maart Ynbusiness
Workshop internationale gast in Leeuwarden

Steeds meer buitenlandse toeristen in Friesland, bent u hier op voorbereid? Na deze training wel! Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursuleider, Onno Roukens (Globally Cool), geeft ideeën om meer buitenlandse gasten te verwelkomen.

 

dinsdag 06 maart Ynbusiness
Workshop gastvrijheid in Sneek

Een combinatie van theorie en praktijk, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Na deze training is gastbeleving top of mind bij u en uw medewerkers! Dat levert méér op! Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleider, Mark van der Meulen (Koninkljike Horeca Nederland), traint u en uw medewerkers in het optimaliseren van gastbeleving en overtreffen van de verwachtingen van uw gast!

 

dinsdag 13 maart Ynbusiness
Workshop internationale gast in Drachten

Na deze training heeft u inzicht in de gastvrijheidsbeleving van de buitenlandse gast en verschillende cultuurkenmerken en gewoontes van uw doelgroep, waardoor u in staat bent uw gasten optimaal te bedienen. Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleider, Mark van der Meulen (KHN Bedrijfsadvies), geeft tips en tricks om de internationale gast een fijne tijd te geven bij uw bedrijf.

 

dinsdag 13 maart Ynbusiness
Workshop internationale gast in Sneek

Goede kennis van Duitse taal en omgang met Duitse cultuur en mentaliteit zijn van essentieel belang om de Duitse toerist tevreden te stellen. Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Carmen Herkenrath (ROC Friese Poort), neemt je mee langs de Duitse cultuur en geeft daarbij praktische tips om de Duitse toerist te verleiden naar uw bedrijf.

 

woensdag 14 maart Ynbusiness
Subsidiespreekuren SNN 14 en 19 maart

Op 14 en 19 maart organiseert de gemeente Leeuwarden in samenwerking met SNN subsidiespreekuren. Ook Ynbusiness zal hierbij aanwezig zijn. Het spreekuur is bedoeld voor ondernemers, organisaties en kennisinstellingen die overwegen een subsidieaanvraag in te dienen voor 1 van de bij SNN openstaande regelingen. Tijdens het spreekuur geven specialisten van SNN advies over het projectplan, de aanvraag en kansrijke regelingen.

 

woensdag 14 maart Ynbusiness
Workshop gastvrijheid in Drachten

De beleving van de gast staat centraal, want gastvrijheid leidt tot gastblijheid! Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Patricia Liefhebber (Gast is Koning!), heeft ruime ervaring in het optimaliseren van uw gastvrijheid.

 

maandag 19 maart Ynbusiness
Workshop gastvrijheid in Franeker

De beleving van de gast staat centraal, want gastvrijheid leidt tot gastblijheid! Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Patricia Liefhebber (Gast is Koning!), heeft ruime ervaring in het optimaliseren van uw gastvrijheid.

 

maandag 19 maart Ynbusiness
Business Contact Dagen Noord 2018

Business Contact Dagen Noord is hét netwerk- en zakenevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. De Business Contact Dagen Noord trekt veelal managers en bestuurders. De juiste mensen op de juiste plek en dat maakt de beurs een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen en leads te genereren.

 

dinsdag 20 maart Ynbusiness
Workshop internationale gast in Dokkum

Steeds meer buitenlandse toeristen in Friesland, bent u hier op voorbereid? Na deze training wel! Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursuleider, Onno Roukens (Globally Cool), geeft ideeën om meer buitenlandse gasten te verwelkomen.

 

dinsdag 20 maart Ynbusiness
Workshop internationale gast in Franeker

Wilt u profiteren van meer Duitse toeristen in Friesland? Na inzicht in gastvrijheidsbeleving van de Duitse gast, moet dit lukken! Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Simone Gorosics (Duitse blogster), geeft tips en tricks om de Duitse gast (terug) te laten komen bij uw bedrijf.

 

dinsdag 20 maart Ynbusiness
Uitreiking Rabo Duurzame Innovatieprijs

Op woensdag 21 maart wordt de meest innovatieve dag van het jaar! Kom naar de uitreiking van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018, de prijs voor ondernemers die durven op te staan om iets te betekenen voor de maatschappij.

 

woensdag 21 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Intellectueel eigendom-strategie voor mkb in Leeuwarden

Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom (IE) kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf belangrijk.

 

donderdag 22 maart Vanuit het netwerk
Workshop gastvrijheid in Burgum

Interactieve, praktische workshop waarbij gastvrijheid in de hoofdrol staat, met als belangrijkste factor: de mens. Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Geesje Duursma (restaurant de Pleats, Burgum), vertelt u hoe u aan de slag kunt met gastvrijheid.

 

dinsdag 27 maart Ynbusiness
april 2018
International Trade Day in Leeuwarden!

Met trots nodigen wij u uit deel te nemen aan de eerste jaarlijkse International Trade Day op maandag 23 april 2018! Hét internationale B2B matchmaking evenement en congres tijdens de World Trade Centers Association (WTCA) General Assembly (GA) in Leeuwarden!

 

maandag 23 april Vanuit het netwerk
mei 2018
Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking in Leeuwarden

Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wilt u graag weten hoe u dit proces effectiever kunt aanpakken. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt veel wantrouwen weg.

 

donderdag 17 mei Vanuit het netwerk
juni 2018
Agri Food Innovation Event

U kunt zich nu inschrijven voor de Healthy Nutrition Conference 2018 en andere AgriFood conferenties. Op 27 en 28 juni 2018 zullen er 4 verschillende conferenties gehouden worden en een expo!

 

woensdag 27 juni Vanuit het netwerk
november 2018
Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken in Leeuwarden

Bent u regelmatig actief met technische innovatieprocessen? U kunt efficiënter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie. Hoe u dat aanpakt, leert u in deze workshop.

 

donderdag 01 november Vanuit het netwerk