Contact

Evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.

Ynside Business
Met grote regelmaat organiseert YnBusiness expertclasses over specifieke onderwerpen. Onze specialisten worden in een uur bijgespijkerd door een externe deskundige over specifieke onderwerpen. Met deze informatie kan de specialist de ondernemer weer verder op weg helpen.

Agenda
In onderstaand agenda overzicht tonen wij events van Ynbusiness en vanuit ons netwerk over diverse thema’s.

5 Evenementen
Filter opAlle onderwerpen
december 2022
Export Draait Door
De Export Draait Door

Op maandag 12 december 2022 (16:00 - 19:00 uur) vindt de bijeenkomst 'De Export Draait Door' plaats, georganiseerd door de Friese Export Club.

 

maandag 12 december Vanuit het netwerk
januari 2023
Amerika
RVO Handelsmissie: CES Las Vegas

Bent u klaar om de wereld te veroveren met uw innovatieve tech-oplossing? Ga dan van 5 tot en met 8 januari 2023 mee met de handelsmissie naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

 

donderdag 05 januari Vanuit het netwerk
Symposium
De toekomst van Friese bruisende binnensteden & dorpskernen

Op dinsdag 17 januari 2023 gaan we, onder leiding van dagvoorzitter Roelof Lousma, het gesprek aan en zoeken we naar collectieve ideeën. Doet u mee?

 

dinsdag 17 januari Vanuit het netwerk
Winterborrel en Circulair Café

Op woensdag 18 januari 2023 organiseert Vereniging Circulair Friesland in samenwerking met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân een Circulair Café met aansluitende winterborrel.

 

woensdag 18 januari Vanuit het netwerk
maart 2023
Meet the northern industry
Meet the Northern Industry 2023 (nieuwe datum!)

Tijdens Meet the Northern Industry 2023 presenteren bedrijven uit Noord-Nederland die internationaal actief zijn zich. Het evenement vindt plaats op donderdag 16 maart 2023 (10:00 - 16:00 uur).

 

donderdag 16 maart Vanuit het netwerk