Contact

Diep zuchten of aanpakken: internationaal ondernemen

“Ik word genaaid door mijn agent in Frankrijk en ik wil van hem af. Hoe pak ik dat slim aan?” “Ik ben klaar met dienstverleners die alles zeggen te kunnen maar niks brengen. Waar vind ik de échte specialisten?” “Mag ik mijn product zomaar in het buitenland verkopen?” “Waar vind ik goed exportpersoneel?” Vragen uit de praktijk waarbij onze specialist Internationaal Ondernemen en de Yndex van Ynbusiness uitkomst en overzicht bieden.

Herkent u deze vragen? De multinational heeft misschien voor al deze vragen specialisten of afdelingen in huis, maar u als MKB’er waarschijnlijk niet. Geen probleem, want wij overzien vanuit eigen praktijkervaring het gehele traject van internationaal ondernemen, kennen de échte specialisten op ieder vakgebied en leggen graag verbindingen zodat u elke stap in het proces met de beste specialisten kan zetten.

Zet onze praktijkervaren specialist Internationaal Ondernemen in als uw ‘persoonlijke zoekmachine’. Wessel de Vries helpt u de juiste stappen te zetten om uw onderneming ‘export gereed’ te maken en om uw rendement uit export te verhogen door kansen met u te bespreken, toegang te krijgen tot (internationale) netwerken en uw bedrijfsvoering aan te passen aan de groei. Hij laat na het gesprek de Yndex Internationaal Ondernemen achter, zodat u ook zelf het overzicht houdt. En dat alles zonder dat u hiervoor een rekening krijgt, want bij Ynbusiness kost een goed gesprek tijd, geen geld.

 

Specialist in
Wessel de Vries
Wessel de VriesThemaspecialist Internationaal Ondernemen