Contact

Blijft u in ons netwerk?

We zijn vast niet de eerste met een bericht over het belang van uw privacy. We zullen ook niet de laatste zijn. En maar goed ook! Uw gegevens zijn uiteraard veilig bij Ynbusiness, maar we houden wel graag contact met u. Wat kunt u van ons verwachten? We nodigen u in de toekomst graag digitaal uit voor kennissessies en events. Ook willen we u eens per acht weken een nieuwsbrief met daarin (herkenbare) ondernemersvraagstukken uit ons netwerk en artikelen over de thema’s innovatiekracht, groeiambitie, ondernemerschap, bedrijfsvoering en geld.

U ontvangt onze nieuwsbrief, omdat we vanuit Ynbusiness contact hebben gehad. Mogelijk heeft u een van onze specialisten persoonlijk ontmoet, deel genomen aan een Ynside Business Event of heeft u op een andere manier interesse getoond in Ynbusiness. Het primaire doel van Ynbusiness is de ondernemer krachtig te ondersteunen bij de groei van zijn bedrijf. Naast het sparringpartnerschap, is het leggen van relevante verbinden tussen mensen in ons netwerk onze core business. Wij blijven u daarom graag rekenen tot ons netwerk.

Wilt u graag van de hoed en de rand weten, check dan onze vernieuwde privacyverklaring, algemene voorwaarden en cookieverklaring op onze website. Ook leest u hier hoe u ze zelf kunt inzien, wijzigen of verwijderen. Na het ontvangen van deze e-mail hoeft u verder niets te doen. Tenzij u niet langer deel uit wil maken van ons netwerk. Dan is een reply op deze mail met het verzoek om u uit ons bestand te verwijderen voldoende.