Contact

Wees welkom op ons gezamenlijk plein tijdens de Business Contact Dagen Noord!

Winactie          Programma          Website BCDN

BCDN 2019: wees welkom op ons gezamenlijk plein
Wij nodigen u van harte uit om tijdens de Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart as. ons plein ‘Het perspectief van Fryslân’ te bezoeken. Wij, Ynbusiness, provincie Fryslân en gemeente Leeuwarden, willen u ons perspectief op ondernemend Fryslân laten ervaren. Maar wij zijn ook erg nieuwsgierig naar uw kijk op de zaken.

Wie of wat vormt voor u het Perspectief van Fryslân?
Ondernemers, laat ons weten vanuit welk perspectief jullie naar de Friese economie kijken. Dat mag een terugblik zijn of een kijkje in de toekomst zoals u die ziet gebeuren. Stuur uw foto in van bijvoorbeeld een ondernemer die volgens u het verschil gaat maken in de komende tijd. Of een foto van een bedrijf dat iets bijzonders heeft bedacht. Het mag ook een gezamenlijk initiatief zijn of een (overheids)investering. De mooiste inzending wordt beloond met een prachtige prijs.

Programma met perspectief
Ter inspiratie voor uw inzending, hebben wij een beurs-programma samen gesteld. U kunt live naar de boeiende verhalen van ondernemers luisteren uit ons gezamenlijke netwerk. Zij zijn volgens ons bezig om een mooie bijdrage te leveren aan het economisch perspectief van Fryslân: Leeuwarden Studentenstad, het WTC, de Oranjewoud Export Academy, en natuurlijk de genomineerden van De Het staan op het programma. Check voor de tijden en het volledige programma www.ynbusiness.nl/bcdn-programma.

Inzending
De foto’s, het liefst met een korte motivatie, kunt u inzenden tot 21 maart 2019. Plaats hem als reactie op het bericht op LinkedIn of mail hem naar bcdn@ynbusiness.nl. Praktische informatie, een inzendformulier en de voorwaarden voor deelname vindt u op www.ynbusiness.nl/bcdn-winactie.

Aanmelden
Het programma is vrij toegankelijk. Voor enkele programmaonderdelen is het prettig als u zich van tevoren aan zou melden. Daarbij gaat het om:

  • Speeddate Wethouder Douwstra: stuur een mail naar bcdn@ynbusiness.nl
  • Subsidiespreekuur SNN/Ynbusiness/Gemeente Leeuwarden: stuur een mail naar bcdn@ynbusiness.nl

Graag tot ziens op 19 of 20 maart aanstaande! 

(Sfeerimpressie van Het Perspectief van Fryslân)