Contact

Wees welkom op ons gezamenlijk plein tijdens de Business Contact Dagen Noord!

Programma Perspectief van Fryslân Website BCDN

BCDN 2020

Op 24 en 25 maart vinden de Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaats. Net als voorgaande jaren is er het plein ‘Perspectief van Fryslân’, een initiatief van Ynbusiness, Provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden en gemeente Heerenveen.

Verrijk je ondernemerschap

24 maart: Strategische sessies

Schuif aan bij de strategische sessie op Perspectief van Fryslân en ga in gesprek met ondernemers en politiek over 3 verschillende thema’s. Sander de Rouwe schuift aan op het onderwerp Talent en sociaal ondernemerschap. Kom in gesprek met Hans Broekhuizen en partners van Circulair Friesland over Circulair ondernemen of ga de dialoog aan met Friso Douwstra over marketing en zichtbaarheid.

24 maart: OndernemerQuiz en borrel

25 maart: MarketingChallenge

Tijdens de BCDN willen we het succes van bundeling van kennis ‘live’ aantonen.” Als proef worden onder professionele leiding 3 ondernemers en 12 studenten aan elkaar gekoppeld. Zij moeten gezamenlijk in een snelkookpan van 3 uur een plan op zetten om de marketinguitdaging van de ondernemers het hoofd te bieden. U kunt dit proces van dichtbij meemaken op Perspectief van Fryslân.

25 maart: OndernemerQuiz

24 en 25 maart: Subsidiespreekuren

Net als afgelopen jaren organiseren we, in samenwerking met SNN, ook dit jaar weer subsidiespreekuren. Hier vind u meer informatie.

24 en 25 maart: Circulair Friesland

Bent u al gestart met circulair ondernemen en loopt u ergens tegen aan? Of wilt u beginnen maar zoekt u houvast hoe dit aan te pakken? Circulair Friesland is beide dagen aanwezig om u verder te helpen.

 

(Sfeerimpressie van Het Perspectief van Fryslân tijdens de BCDN van 2019)