Contact

BCDN – Subsidiespreekuren

Subsidiespreekuren
Net als afgelopen jaren organiseren we, in samenwerking met SNN, ook dit jaar subsidiespreekuren. Deze spreekuren zijn verdeeld over de beide beursdagen.
Een subsidiespreekuur is bedoeld voor ondernemers en kennisinstellingen die innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Tijdens het spreekuur krijgt u advies op maat over onder andere het projectplan, de aanvraag en diverse subsidieregelingen. Deze regelingen richten zich bijvoorbeeld op het vergroten van kennis, het financieren van ontwikkelingskosten en het bundelen van initiatieven tot een krachtig innovatie-systeem. Een spreekuur duurt 45 tot 60 minuten en u zit aan tafel met enkele experts en adviseurs op het gebied van subsidies en regelingen.

Om welke subsidies gaat het?
Tijdens het spreekuur zitten experts van SNN, Gemeente Leeuwarden en Ynbusiness met u aan tafel. Samen hebben ze een vrij compleet overzicht van de beschikbare subsidies en regelingen. Enkele voorbeelden van de subsidies en regelingen zijn innovatiefonds, deĀ MKB-Voucherregeling en verschillende subsidies van het SNN, zoals Kennisontwikkeling 2019, KEI 2019 en VIA 2019.

Aanmelden voor het subsidiespreekuur kan door te mailen naar bcdn@ynbusiness.nl. In maart wordt u benaderd om een afspraak in te plannen. Voor meer informatie over de spreekuren kunt u een bericht sturen naar bcdn@ynbusiness.nl.