Contact

BCDN – Strategische sessie

Perspectief van Fryslân organiseert een strategische sessie over een drietal onderwerpen. Gedeputeerde Sander De Rouwe, wethouder Friso Douwstra (gemeente Leeuwarden) en wethouder Hans Broekhoven (gemeente Heerenveen) delen in een plenaire aftrap hun visie en kennis over de thema’s en nemen vervolgens ieder deel aan één van de sessies. Deze sessies zijn met individuele ondernemers aan tafel, die zich net of al wat langer met dit onderwerp bezighouden.

Het doel hiervan is om iets met elkaar sneller in beweging te zetten. De mensen aan tafel weten na deze sessie elkaar over dit onderwerp makkelijker te vinden voor kennisuitwisseling en mogelijke samenwerking. De vraagstukken zijn:

Marketing & zichtbaarheid:
Hoe zetten we ondernemend Friesland op de kaart?

Talent en binding:
Hoe behouden we het talent in Friesland? En hoe halen we het talent terug naar de regio.

Circulair:
Hoe zorgen we dat alle verschillende partijen de 3 O’s (onderwijs, ondernemend, overheid) hun ervaringen delen op het gebied van circulair en elkaar daarmee sterker maken.

De bestuurders gaan elk samen met zes ondernemers in gesprek over één van de onderwerpen. Aan elke tafel is nog een vrije plek beschikbaar om aan te schuiven. Hiervoor kunt u zich opgeven via bcdn@ynbusiness.nl