Contact

BCDN – MarketingChallenge

Voor elke ondernemer is het belangrijk om zijn product of dienst zo goed mogelijk in de markt te zetten. Maar niet iedereen is daar nog even succesvol in. Dennis Carton: ”Ynbusiness is graag initiator en aanjager van initiatieven om het innovatie- en groeivermogen van bedrijven op een slimme manier te versterken. Voorbeelden zijn het Suikervrije Suikerbrood, het AVG team en de Innovatietafel. Tijdens de BCDN willen we het succes van bundeling van kennis ‘live’ aantonen.” Als proef worden onder professionele leiding 3 ondernemers en 12 studenten aan elkaar gekoppeld. Zij moeten gezamenlijk in een snelkookpan van 3 uur een plan op zetten om de marketinguitdaging van de ondernemers het hoofd te bieden. U kunt dit proces van dichtbij meemaken op Perspectief van Fryslân.

De oplossingen en ideeën die de studenten aandragen kunnen ook voor u interessant zijn. Luister daarom mee op het plein van het Perspectief van Friesland. Hieronder vind u de tijden van de plenaire sessies:

13:00 uur Introductie van de vraagstukken en kennismaking

14:30 uur Presenteren van de top 3 oplossingsrichtingen per uitdaging en keuze door de ondernemer(s) welk idee verder wordt uitgewerkt

15:45 uur Pitchen van de 3 plannen