Contact

Voucherregeling MKB Fryslân

10 september 2019

Budget voor bedrijfsontwikkeling en innovatie-advies op
Het budget voor de Voucherregeling MKB Fryslân met betrekking tot bedrijfsontwikkeling (o.a. financieringsplan, strategisch marketingplan, procesoptimalisatieplan of businessplan) en innovatie-advies (haalbaarheid) is helaas op. Dit betekent dat in 2019 nieuwe aanvragen niet meer kunnen worden ingediend.

Voor het laten opstellen van een strategisch HR-beleidsplan en het trainen/opleiden van HR-medewerkers op het gebied van HR-werkzaamheden is nog wel budget beschikbaar. Op https://www.snn.nl/vf vindt u aanvullende informatie en kunt u de voucher aanvragen.

Budget in 2020
Begin 2020 is er naar verwachting weer budget voor zowel bedrijfsontwikkeling, innovatie-advies als HR.

Alternatieven
Voor uw onderneming zijn er mogelijk alternatieven voor de voucherregeling. Afhankelijk van de fase van de onderneming/innovatie en het doel (bijvoorbeeld ontwikkeling, onderzoek of bedrijfsmiddelen) zijn er diverse subsidies en regelingen beschikbaar, zoals een subsidie voor internationaal marktonderzoek en marktontwikkeling, of voor organisatie- en business-model-innovatie. Wij komen graag bij u langs om (kosteloos en onafhankelijk) met u de mogelijkheden te verkennen en u op weg te helpen met vervolgstappen. Interesse? Neem dan contact op via .