Contact

Voucherregeling MKB Fryslân 2018 gelanceerd

22 maart 2018

Tijdens de Business Contact Dagen Noord (BCDN) op dinsdag 20 maart  hebben  Gedeputeerde Sander de Rouwe (Provincie Fryslân) en Dennis Carton (Ynbusiness) de eerste voucher overhandigd aan ondernemer Tinka de Jong van Vriesia Glas in Sneek.

Vanaf deze datum is het mogelijk een subsidieaanvraag in te dienen voor de voucherregeling MKB Fryslân 2018. Dit betekent dat MKB’ers in de provincie Fryslân een subsidie kunnen ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR. 50% (maximaal € 2.500) van de kosten voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of deelname aan (in-company) opleidingen, trainingen of cursussen zijn subsidiabel.

Voor wie is het bedoeld?

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf gevestigd en gevestigd in de provincie Fryslân.

Waarvoor kun je subsidie krijgen?

Voor onder andere het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of het deelnemen aan (in-company) opleidingen, trainingen of cursussen.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Het project richt zich op innovatie, bedrijfsontwikkeling of strategische HR
  • De onafhankelijke deskundige kan op grond van zijn opleiding en ervaring het project uitvoeren
  • Er zijn nog geen verplichtingen aangegaan vóór het indienen van de subsidieaanvraag
  • Het project wordt binnen 6 maanden na toezegging van de subsidie afgerond

 

Heeft u inhoudelijke vragen over deze Voucherregeling? Ynbusiness helpt u graag verder bij de aanvraag. Bel naar 058 7600 500 of stuur uw vraag naar info@ynbusiness.nl en een specialist van Ynbusiness neemt z.s.m. contact met u op.