Contact

Valideringstrajecten Fryske Talinten

12 november 2021 Ondernemerschap

Heel vaak weten mensen niet wat hun kwaliteiten zijn. Het werk dat ze doen en de kwaliteiten die ze daarin laten zien vinden ze vaak ‘heel logisch’. Maar dat is het juist niet! Een werkgever wil graag weten waar u goed in bent. Welke kwaliteiten u bezit en hoe u deze inzet. Om meer zicht te krijgen op uw kwaliteiten kunt u een Competentietraject doorlopen. Competenties zijn vergelijkbaar met kwaliteiten: het is een verzameling van al uw kennis, vaardigheden, gedrag en motivatie.

Wat is het valideringstraject?

Tijdens dit traject maakt u uw competenties inzichtelijk. Dat doet u door te vertellen over uw (werk)ervaring en documenten te verzamelen. Hierbij maakt u gebruik van het doelprofiel voor Fryske Talinten. Dit doelprofiel bestaat uit een aantal competenties die nu én in de toekomst voor u en u werkgever belangrijk zijn. Tijdens het traject bekijken we op welke manier u deze competenties al toepast en waar u zich nog verder in kan ontwikkelen. We maken hierbij gebruik van een digitaal portfolio die ook na het traject voor u beschikbaar blijft. U zal al snel tot de conclusie komen dat je meer kan dan je nu denkt. We gaan samen nadenken over gerichte vervolgstappen die bij u past. Het valideringstraject leidt uiteindelijk tot een Competentiebewijs. Met dit bewijs kunt u zichzelf beter presenteren bij uw werkgever en actief nadenken over uw eigen ontwikkeling.

Het Competentietraject voor Fryske Talinten is een project van het Leerwerkloket Fryslân in samenwerking met Libreaux.

Kijk voor meer informatie naar de onderstaande link of neem contact op met Raymond Steenkamp (+31 6 51758157, info@libereaux.nl).

Flyer Fryske Talinten valideringstrajecten