Contact

Reviewcampagne

16 december 2021 Ondernemerschap

Wist u dat 95% van de toeristen die zich oriënteert voor een vakantie minimaal 30 minuten lang reviews leest? Reviews zijn dus een must have.

De regionale toeristische marketing organisaties, Merk Fryslân en de Toerisme Alliantie Friesland hebben de handen ineen geslagen om alle toeristische ondernemers in Friesland mee te laten doen aan de reviewcampagne. Het doel is om de ondernemer bewust te maken van het belang van reviews die de naamsbekendheid vergroten en het bedrijf positief zichtbaar maken in de online massa van aanbieders.

In januari worden er masterclasses georganiseerd zodat u meteen aan de slag kunt. Daarnaast wordt er een toolkit beschikbaar gemaakt met daarin flyers, posters en teksten. De toolkit is er om gasten te vragen om een review achter te laten.

Iedere ondernemer die meedoet aan de reviewcampagne maakt ook automatisch kans op de ondernemersprijs. Er wordt gekeken naar het bedrijf dat de meeste reviews ophaalt en het grootste verschil maakt binnen de campagneperiode.

Alle ondernemers kunnen meedoen, van grote familiecamping tot kleine B&B, restaurants en van hotel tot kleinschalig museum. Of je nu overnachtingen, horeca of activiteiten aanbiedt, al jaren actief bent op reviewplatformen of nog bij 0 moet beginnen; iedere bijdrage is waardevol en levert je iets op!
Hoe meer reviews, des te meer kwalitatieve toeristen met plezier naar Friesland komen!
Deelname is gratis.

Aanmelden doet u hier.