Contact

MKB-SkillsBooster is op zoek naar ondernemers uit de techniek

25 november 2021 Wat doet Ynbusiness?

Het programma MKB-Skillsbooster is ontworpen voor de Friese MKB-ondernemer uit de technische sector. Zij worden geholpen om op een praktijkgerichte manier aan aantal cruciale vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit wordt gedaan aan de hand van vijf thema’s: personeelsbeleid, innovatie, digitalisering, financiën en businessmodeling. Het ‘Ontwikkelpaspoort’ evenals een persoonlijk ontwikkelprogramma zal de ondernemer hierbij helpen. Maar versterken begint met inzicht. Met de MKB Skills-Scan worden de kennis getest op de vijf thema’s. Waar sta je nu en wat zijn je persoonlijke ambities? Die scan wordt verwerkt in een app.

Op donderdag 4 november vond er een bijeenkomst plaats met specialisten, ondernemers en appbouwers. Tijdens deze bijeenkomst werden de vragenlijsten voor de MKB Skills-Scan compleet gemaakt. Om de toetsing van de app, waar deze vragen inkomen te staan, effectief te laten werken zijn er specialisten in de vijf thema’s aangehaakt. Medio december zullen de vragenlijsten in de app zijn opgenomen en wordt de hulp van 15 ondernemers gevraagd om deze te toetsen.

Bent u een ondernemer met een technisch bedrijf en zou u hier aan mee willen werken? Neem dan contact op met Ed Namink (programmamanager) via +31 (0)6 45424149 of mail naar ednamink@mkb-skillsbooster.nl

MKB- SkillsBooster is een initiatief van Ynbusiness.  Ga voor meer informatie naar www.mkb-skillsbooster.nl