Contact

Maak kennis met Ynbusiness op 20 en 21 maart op de BCDN in Leeuwarden

06 maart 2018

Ynbusiness nodigt u van harte uit om tijdens de Business Contact Dagen Noord op 20 en 21 maart a.s. ons plein ‘Het perspectief van Fryslân’ te bezoeken.

Samen met de provincie Fryslân, gemeente Leeuwarden, Innovatiepact Fryslân en VNO-NCW Noord willen wij u ons perspectief op ondernemend Fryslân laten ervaren. U kunt live naar de boeiende verhalen van ondernemers luisteren uit ons gezamenlijke netwerk. Zij zijn bezig met innovatie, circulaire economie, talent en export en geven een inspirerend perspectief op ondernemend Fryslân.

Zo vertelt onder andere Daan Levy (New Marble) over zijn oplossing voor de strijd tegen het plastic met New Marbles. Anne Jan Zwart (Ecomunitypark) neemt u mee langs de mogelijkheden die het laboratorium van Biosintrum biedt. Erwin van Maaren (Nedcam) vertelt hoe hij bepaalde stappen in hun productieproces konden samenvoegen. En u kunt tijdens het verhaal van Ynbusiness en Sander de Rouwe letterlijk proeven hoe snel je kunt innoveren als je sterke verbindingen in een netwerk legt: bakkerij Schaafsma trakteert op het Suikervrije Suikerbrood!

(sfeerimpressie van de Business Contact Dagen Noord 2017)

Wij bieden tijdens de beursdagen ook direct perspectief voor úw toekomst. Ondernemers met directe prangende vraagstukken, kunnen tijdens de speeddate sessies en Meet & Greets direct in gesprek met bijvoorbeeld Gedeputeerde Sander de Rouwe (provincie Fryslân), wethouder Friso Douwstra (gemeente Leeuwarden), specialisten van Ynbusiness of de matchmakers van Ondernemer Coacht Ondernemer.

Op het plein worden diverse YnsideBusiness (workshops) georganiseerd door Ynbusiness, in samenwerking met de partners SNN, FOM, Ynova, Brain Fuel en ITS. Ondernemers krijgen hier concrete mogelijkheden aangereikt om hun bedrijf sneller of sterker te laten ontwikkelen.

Check voor het volledige programma en aanmelding voor de speeddates www.ynbusiness.nl/BCDN

Via www.bcdn.nl/bezoekers kunt u zich aanmelden voor een gratis E-ticket. Hierbij dient u de registratiecode YnBusiness te vermelden. U kunt ons vinden in de Saksenhal, op stand 3140.
Graag tot ziens op 20 of 21 maart bij onze stand! (zie hieronder voor een eerste impressie)