Contact

Interview met Henk Split – Welkom in Leeuwarden

16 december 2020 Wat doet Ynbusiness?

 

De wereld verandert iedere dag door COVID-19. Vooral voor bedrijven is het dit jaar ‘survival of the fittest’ en daarom moet je blij zijn dat een bedrijf als Ynbusiness bestaat. Als je gratis advies wilt zodat jouw bedrijf verder groeit, raden we je zeker aan om hier eens langs te gaan. In dit interview met Henk Split, sectorspecialist Food, kom je meer over Ynbusiness te weten.

In het kort, wat zijn de bezigheden van Ynbusiness?

“Wat wij voornamelijk doen is het midden en kleinbedrijf in Friesland ondersteunen op het gebied van groei, innovatie, businessmodellen, internationaal zaken doen en financieringsvraagstukken. We focussen ons hierbij op verschillende bedrijfstakken. Zo hebben we Food & Retail, waar ik mij mee bezig houd en daarnaast hebben we specialisten die ervaren zijn in de Recreatie & Toerisme, Industrie, Agri, Internationaal ondernemen en Financieringen.”

Wat wil je ondernemers nog meegeven?

“Wil je overleven, dan moet je mee veranderen. Nieuwe ingangen, nieuwe manieren van verkopen, nieuwe doelgroepen aanboren, andere assortimenten en wellicht zelfs een compleet nieuw businessmodel. Ondernemers die stil blijven staan en er op vertrouwen dat de verkoop van hun bedrijf vaak in combinatie met verkoop van het vastgoed uiteindelijk voldoende oplevert om rustig te kunnen leven, vergissen zich in de meeste gevallen.”

“Neem alleen al de afwaardering van veel winkelvastgoed door de toenemende leegstand. Dat betekent dat je voortdurend na moet denken over waar je staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar kunt komen. Koers en strategie uitzetten en regelmatig bijsturen om je doelen te bereiken… En daar helpen wij graag bij.”

Lees het hele interview hier.