Contact

Executive Managementprogramma RUG

25 november 2021 Innovatie

Bent u een ambitieuze senior-manager binnen een industrie- of bouwbedrijf in Noord-Nederland? En zoekt u naar manieren om door te groeien? Wilt u bijvoorbeeld nieuwe markten aanboren? Of uw bedrijf juist beter positioneren binnen de huidige markt? Of wilt u weten hoe u om gaat met huidige trends en uitdagingen, zoals digitalisering, verduurzaming, globalisering en de coronacrisis?

Kort gezegd: wilt u uw bedrijf vooruithelpen? Dan is dit Nederlandstalige executive programma voor u!

Programma

Dit programma biedt u relevante bedrijfskundige inzichten en praktische managementtools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. En u krijgt inzicht in hoe u als manager verandering intern kunt leiden. Gedurende het programma krijgt u ondersteuning van een topstudent van de Rijsuniversiteit Groningen. Het op de praktijk afgestemde programma is gevormd in samenwerking met ervaren managers uit de regio.

U gaat deel uitmaken van een noordelijk netwerk van ambitieuze managers. Er is binnen het programma expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met uw mede-ondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Zo leert u van elkaar!

Bekijk hier de video van het programma.

Extra voordeel voor noordelijke ondernemers!

De drie noordelijke provincies nemen de helft van de programmakosten op zich, waardoor de kosten voor het programma effectief €4.475 excl. BTW bedragen. De wijze waarop het programma wordt gesteund verschilt per provincie.

 Programma in het kort

  • Voor wie: manager/ MT-lid met beslissingsbevoegdheid met minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring
  • Bedrijf: industrie/ bouwnijverheid, meer dan 25 werknemers en gevestigd in de provincies Groningen, Friesland en/of Drenthe;
  • Start: eind mei 2022;
  • Eind: november 2022;
  • Locatie: Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk;
  • Periode: 5 maanden (m.u.v. de vakantie);
  • De helft van de kosten wordt gesubsidieerd door de drie noordelijke provincies.

Interesse?

Inschrijven voor het programma doet u hier.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt (vol=vol!).

Voor vragen staat opleidingsadviseur Olga Hesling u graag te woord. U kunt contact met haar opnemen via +31 50 36 32 932 of een mail sturen naar inthelead@rug.nl.

Infosessie

Op maandag 22 november van 16:00-17:00 staat ook een algemene online infosessie gepland over het programma. Tijdens deze infosessie zullen de kerndocenten Harry Garretsen en Janka Stoker een overzicht geven van de inhoud van het programma. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten. Aanmelden voor deze infosessie doet u hier.

Initiatiefnemers

Het programma wordt aangeboden door de University of Groningen Business School in samenwerking met In the LEAD (Leadership, Evidence, Advice & Data). Hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen, die samen de directie van In the LEAD vormen, zijn de initiatiefnemers van dit programma. In the LEAD is het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van leiderschap.