Contact

Brexit brekt ús net

15 maart 2019

‘Pikerje net, it komt dochs oars’ dacht u misschien en sinds het Brexit referendum op 23 juni 2016 had dat ook zo vaak gekund. Bent u nog niet helemaal voorbereid? Geen paniek. Het Ynbrexit-team, bestaande uit deskundigen van de Oranjewoud Export Academy, NHL Stenden International Business en specialisten van Ynbusiness, staat graag tot uw beschikking. En dat volgens onze gebruikelijke dienstverlening, zonder dat we u daar een rekening voor sturen. Kom met uw vragen langs tijdens de Meet&Greet op de BCDN op woensdag 20 maart om 11.20u of doe alvast de korte test:

DOE DE BREXIT QUICKSCAN

Afgewacht of opgepakt
Er is zoveel gepraat en onderhandeld en tot deze week aan toe had er gewoon een deal uit kunnen komen. Een deal waarbij de gevolgen voor u als ondernemer mogelijk minimaal hadden kunnen zijn. Dus hebt u wellicht nog even gegokt op een goede afloop. Bij Ynbusiness raken we ook niet zo snel overstuur, dus ergens snappen we dat ook wel weer.
Als u het nieuws van de afgelopen week gevolgd heeft weet u nu ook dat een georganiseerd vertrek van de Britten uit de EU wel erg onwaarschijnlijk is geworden. Misschien ‘komt it dochs net oars’ en wenst u nu dat u toch al wat eerder in de mogelijke gevolgen van Brexit voor uw onderneming was gedoken. Maar geen nood. Als Friese ondernemer heeft u de beschikking over Ynbusiness.

Het Ynbrexit team voor de Friese ondernemer
Het Ynbrexit team, bestaande uit deskundigen van de Oranjewoud Export Academy, NHL Stenden International Business en specialisten van Ynbusiness staan graag tot uw beschikking. Wij nodigen u uit om een vragenlijst in te vullen (max 3 minuten). Vervolgens gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om de voor u relevante gevolgen van Brexit meer tot in detail te bespreken. Desgewenst schakelen wij dan experts uit ons netwerk in om uw onderneming goed voor te bereiden op de gevolgen van Brexit. En dat volgens onze gebruikelijke dienstverlening: een goed gesprek kost bij ons uw tijd, geen geld.

Als het aan ons ligt, gaat iedere Friese ondernemer goed beslagen ten ijs een Brexit tegemoet. Maar u bent nu aan zet!