Contact

#2 Corona update voor ondernemers

25 maart 2020

Vanaf vandaag kan de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo) aangevraagd worden. De Tozo is een aanvullende uitkering voor levensonderhoud en/of voor bedrijfskapitaal en voor nu gericht op het krijgen van een voorschot voor personen/gezinnen die geen geld meer hebben om boodschappen, huur etc. te betalen. De regeling werkt terug tot 1 maart.

Wanneer u vanaf 1 maart 2020 in de financiële problemen bent gekomen, als gevolg van Corona-gerelateerde maatregelen, kunt u in Friesland bij Bureau Zelfstandigen Fryslân een aanvraag indienen. NB Ondernemers in de Gemeente Súdwest-Fryslân en in Gemeente Ooststellingwerf moeten zich bij hun eigen gemeenteloket melden voor de aanvraag.

Meer informatie over de Tozo en andere voor u relevante regelingen, sites en berichten kunt u vinden op deze pagina. Met de informatie op onze Corona-pagina zijn vast niet ál uw vragen beantwoord. Neem gerust contact op met onze specialisten. Kijk hier voor hun contactgegevens of bel met 058 7600500.